Alltså, vi måste prata lite om den här reklamen för handtvålen med sensor som doserar själv ”för att det ska vara mer hygieniskt.” Som man alltså ska ha i sitt eget badrum. HUR ofta är det så jävla äckligt i ens eget hem att man inte ens vågar trycka på tvålpumpen med risk för att bli sjuk?

Också avslutningsorden, ”Dettol stöder rådet för bättre hygien”. Rådet för VADÅ? Och borde det inte vara tvärtom, att hittepårådet stödjer tvålföretaget, om nu den där sensortvålen är så himla bra?

8 reaktioner till “Nä nä, den gubben går jag inte på!

 1. Håller med dig. Reklamen och produkten är efterbliven.

  Jag hoppas företaget går i konkurs och ägarna blir betalningsskyldiga för livet.

 2. Jag håller med, reklamen är synnerligen fånig, MEN, det där ”rådet för bättre hygien” finns faktiskt. Det är en dansk företeelse. Men om det är som reklamen säger så är dom ju inte alls inblandade i att rekommendera tvålen, snarast så att tvålfabriken rekommenderar det där rådet. Kommer att tänka på tvättmedlet som testats av ”ett oberoende schweiziskt testinstitut” som inte var namngivet. Det låter fint, men det är inte värt något…

 3. Som Jempa och Josefine sa, det är ju för satan KRANEN som man tar i både före och efter handtvätt, inte tvålpumpen. Så fruktansvärt efterblivet.

  Jag har för övrigt precis skaffat ny hårddisk och trots att jag är en inbiten datornörd så var det bara tre andra länkar somk skulle på plats när jag fixade bokmärkena i chrome innan jag fastnade här igen. Har saknat din blogg, det är min klara favorit!

  /Cim

 4. Jag tänkte som Josefine. Man tvättar ju händerna omedelbart efter att man tagit på pumpen. Det är ju det som är vad den är till för. Hysterisk bakteriefobi som de vill göra pengar på.

 5. OCH!! Om det nu skulle vara småäckligt på tvålpumpen så tar man ju ändå tvål och tvättar sig omedelbart efter att man tagit i pumpen! Det är ju själva syftet från början ju! Alltså no harm done… Det kan ju lika gärna vara otrevligt gojs på kranen ju…

 6. Dom rider på kräksjuksskräcksvågen.

  Och självklart stöttar jag dig! Har man fint rosa hår måste man ju nästan var lite solbränd. 🙂

Kommentera