I mars var jag med på Skambyrån här i Malmö, i hela 25 minuter stod jag och läste högt ur min dagbok från åttan/nian/ettan på gymnasiet. Om jag säger så här, det heter SKAMbyrån av en anledning. För ett par dagar sedan fick jag den här kommentaren av Johanna:

Hittade det här klippet nu och jag dör, det är ju helt fantastiskt. Har skrattat så att det gjorde ont i låret där jag sträckte mig i förrgår. ”Men det är för sent nu” i Cobain-dikten… Haha. Alltså, hela mitt hjärta ömmar för den 15-åriga Mirijam, och jag älskar avslutningen, fantastiskt bra. Klart du är bra! Bäst! 

Har fått några liknande kommentarer av ett par av er som jag vet har läst här ett tag, betyder det kanske att det är fler som missat klippet? Stackars er i så fall! Men ingen skada skedd, det finns här!

8 reaktioner till “När jag högläste ur min dagbok för publik

 1. jag SKA göra detta nästa gång det är på g i malmö. ska ska SKA. måste. måste våga. självdistans kan man inte köpa på konsum, så då ställer man sig på en scen & vräker ut tonårsfeelings istället..har fan nästan ingen disstans till mig själv som pubbe. eller jo, men jag det mesta var så…pinsamt. typ som nu men då var det kanske lite mer okej. eller jag vet inte. men upp på den scenen, det SKA jag. hoppas du kan komma & peppa 🙂 hade varit kul att ses. (oj, nu låter jag VERKLIGEN som en stalker, haha…)

  och tack för peppen med roller derbyn. SKA. VÅGA. TESTA.

 2. Haha alltså jag flabbar så ungen som ligger på min degmage just vaknade. Fan.
  Men vad tuff du var som fjortis då! Själv hade jag snelugg och tapetserade väggarna med Take That. Haha

 3. Åh hjälp, vi har ju hittat en privat hyresvärd som valt ut oss bland en miljard svar på Blocket, så det handlar väl om att ha tur mest. Och jobb typ. Ligg på alla privata, de har oftast inget kösystem. Eller regga dig på boplats syd.

  Om jag hade haft barn så hade jag satsat på Kirseberg tror jag. Eller Sorgenfri om man vill ha lite Möllanstyle men inte allt skränigt nattliv. St Knut är ju jättefint också, men lite dyrt kanske. Och Triangelområdet, men det är kanske svårt att hitta nu när nya stationen byggts.

  Annars kan du ju köpa min lägga när den ska säljas, men jag har tre mord inom de närmsta femhundra metrarna de senaste tre åren, så det kanske inte är aktuellt? 🙂

  Lycka till, Malmö är ju en göttig stad!

 4. Läser din blogg och har bott i Malmö innan..Blir sjukt sugen på att flytta tillbaka!!
  Vore såå snällt om du vill tipsa, hur går man tillväga för att få förstahands där nu? Måste man stå i kö i 800 år? 🙁
  Och vilka områden är ok nuförtin? har barn så helst gator med så lite mord och annat dumt som möjligt. men liksom inte för fancy utan lite möllanstil ändå. typ..

Kommentera