Hm, onsdag vid lunch är klockan nu. Börjar således misstänka att DRÖMLÄGENHETEN inte blir vår, vilket känns så sjukt tråkigt eftersom jag verkligen älskade den och redan har inrett den färdigt i mitt lilla blonda huvud.

I eftermiddag borde det vara okej att ringa hyrevärden utan att framstå som psyksjuk, men eftersom jag redan pratat med honom lite väl många gånger så känns den risken klart överhängde ändå. Ååååh, jag som redan visste var allting skulle stå.

2 reaktioner till “Men jag ville ju bo där mer än allt annat i hela vida vääärlden! Får jag inte det nu?

  1. Själv ringde jag mitt ”jag gruvar mig så mycket för att ringa eftersom jag sååå väldigt gärna vill ha det jag ringer om” samtal idag och det slutade lyckligt. Jag hoppas min tur smittar av sig på dig!

    Gilla

  2. Äh ring ändå! Man vet aldrig. Och ni lär ju inte inte få lägenheten för att du ringde en gång för mycket liksom, snarare tvärtom.

    Håller tummarna!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s