Snorgrönt gökur, finfina burkar inköpta på Daisy Dapper, halsband med liten fågelbur från Indiska, retroguldklocka från Casio (har suktat efter en skitlänge, obs ej äkta), en miljard nagellack, ögonskuggor samt duschkräm med after eight-doft så god att man vill äta sig själv (PRESENTER från Katta), kuddfodral med bullterrier från H&M home, intensivsilvertoning/inpackning (hej lila hår!), anteckningsblock från Tiogruppen, robotbrud till samlingen inköpt på Cherry on top, polaroidramar till kylen från samma ställe samt ett gäng sköna retrovykort från Stockhome.

Puh. FINT VA? Vad jag däremot inte köpte var två världsgulliga små porslinshundar som pussades, men frågan är om det är ekonomiskt försvarbart att köpa salt- och pepparkar för trehundra spänn. Ja? Nej?

16 reaktioner till “Home sweet kitschy home!

 1. ååh så fina stuffs alltså! blir lite avis för jag har köpförbud på sånt som är fint men enligt sambon totalt onödigt. och efter att man handlat piff för tusen riksdaler på ikea och trillat hem med tre par nya stövlar på en vecka får man nog låta bli att utmana ödet. Dock hade jag kanske kunnat smuggla in mintchoklad kroppsjox och polaframes.

  *gilla*

  Gilla

 2. men dör på gulligheten! måste ha kitsch & färg omkring mig, lite leksaksaffär/bordell-stuket liksom.
  tack för din fina kommentar i min blogg. uppskattade den massvis. liebe on you fina. föresten, har du bilddagbok? vill du isåf maila el lämna kommentar i min blogg med ditt anvnamn? mvh din stalker (neeerå ba skoja!)

  Gilla

 3. Johanna: Fina va?!?

  E: Hurra, jag tänkte att det fick vara nog med rosa ett tag…

  Tilda: Hmmm. Säter upp dig på ”för”-listan! Jag KAN nog inte leva utan hundarna tror jag!

  Anonym: Åh, gulliga, men det är inte BOXRARNA! Men tack för tipset!

  Nova: Haha, det låter förvisso helt fruktansvärt, så jag kräver att du visar bild på detta undersköna lilla får! Men jag fattar poängen. Och gillar att du är på min sida! Ska testa inpackningen nästa gång det är hårtvättningsdags, spenande! (är förresten så SJUKT avundsjuk på er resa, gaaah! Men grattis! Och krya på dig!)

  Maddis: Finaste!

  Josefine: Spring och köp. Du får för mig!

  Gilla

 4. De där plåtburkarna har jag stått och hållt i på MAgasin 11 här i Göteborg. Jag har egentligen inte plats för fler grejor men den där tofsen på ena burken. Måste ju ha den!!!

  Gilla

 5. Hehe, jag köpte ett litet får med glittriga vingar utan funktion alls för 150 för ett par år sedan… kanske inte ekonomiskt försvarbart rent praktiskt men then again, ETT FÅR MED VINGAR!

  De där inpackningarna är för övrigt svinbra, jag har en röd och en mörklila till mitt hår och förutom att de får mina händer att se ut som att jag har mördat någon så är de awesome! 🙂

  Gilla

 6. Ja, om man inte kan föreställa sig livet utan dem så är det bäst att slå till =P

  Köpte själv en tekanna för 600:- en gång (försvarbart med min studentekonomi? Knappast) eftersom det var Tekannan of a lifetime. Kunde inte föreställa mig mitt liv utan den, var tvungen att låta den bli min!

  Gilla

 7. Om det är de där svinsöta hundarna från Designtorget så ABSOLUT värt! Jag stod själv och suktade efter dem när jag var i huvudstaden sist men var för snål. Ångrar´t idag!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s