Okej, jag går till tåget nu då, håll tummarna för att det inte ligger löv/regn/älgar på spåret! Eller för att det inte är signalfel. Eller att solen skiner så att lokföraren måste köra saaaakta för att han/hon inte ser nåt. Eller att någon växel krånglar. Eller att vi måste vänta in ett försenat/mötande tåg. Eller att [insert random störig grej].
Bra, tack!

Karin, räknar med att kaffet är klart till cirka halv elva, pusshej!

3 reaktioner till “*loggar ur och tar helg*

  1. Håll även tummarna för att du har en lokförare.. Jag stod på centralen en dag, mitt tåg rullade in på perrongen, och sen blev vi ståendes nästan en timma i väntan på en lokförare. Och allt jag undrar är vem tusan som körde in till sthlm central?

    SJ är ju som att spela rysk roulette! Men ha en riktigt fin helg här i stan, idag är det ju trots allt blå himmel och solsken!

  2. Vi hoppas även att det inte brinner på en åker så att brandkåren måste lägga brandslangarna över spåret för att komma åt. Based on a true story.

Kommentera