När min kompis Jossan var på Kuba tog hon den här bilden av världens sötaste lilla smajlande tax. Så här skriver hon på fejjan: ”Den ägs av två skrumpna kubanska herrar som hade varsin fet cigarr hängandes i mungipan! De satt alla tre fint på trottoaren bland färggranna hus i Havanna! Tänk dig den synen! Inte undra på att taxen är så glad!”

10 reaktioner till “Världens sötaste bild!

 1. Cim: Ja, den är så NÖJD med livet!

  Moa: Jag med. Du kan ha den i glasburk kanske, för allergin altså?

  Fröken fynd: Vassego! Och ja, det vore underbart!

  Hanna: JAG VISSTE ATT DU SKULLE ÄLSKA DEN!

  Fifi: Visst gör man?

  Linda: Flintax är det bästa!

  Duktiga tjejen: Åh jag såg inte det förrän du skrev det, naaawww, lelle fansen!

  Johanna: Vi får sötdö ihop.

  Jos: Nu kommer han vilja ha fem! Och tack för det, är hedrad över att få hänga med dig på jobbet, internet style.

 2. Men åååhhh! Jag har länge tjatat på min sambo om tax, men han säger tvärnej. Men den här bilden måste ju öppna även hans ögon..

  Hej förresten. Jag har hängt här ett tag men inte kommenterat. Gillar din blogg massormycket. När jag jobbade nätter brukade jag låta bli att läsa din blogg typ en vecka i förväg så jag skulle ha många inlägg att läsa ifatt, höll mig alltid vaken.

Kommentera