Lanzarotetrip på gång om 78 dagar, 14 timmar, 41 minuter och 27 sekunder. Men vem räknar?

JO, JAG RÄKNAR! Kan ni fatta att det minsann regnar i dag igen? Skona mig. Jösses.
”Lanzarote, är det Kanarieöarna?” undrar folk och man bara ”Japp, exakt, den torraste av Kanarieöarna till och med”.
Hatar regn, älskar torrt.

7 reaktioner till “Komsi komsi lilla solresan!

 1. Josefine: Ptja, du bor ju i Göteborg, så… juni kanske? Precis som oss här nere.

  Kära Syster: Ja alltså, det har väl ändå varit sol och varmt typ hela sommaren i Sthlm jämfört med här? Men alla är värda en solresa!

  Johanna: Jag VET!

  Fiaelia: Lite av anledningen till att jag ville ha något staffe-aktigt var just att de har samma skötselråd som en ikeamöbel ”torka med våt trasa”. Och VA? Finns det regelbundna läsare som INTE sett det klippet än? Det var det värsta! Men tack, ångesten blir mindre för var gång någon säger det.

  Kära syster: Tack! Jag var livrädd, men det var ju uppskattat tydligen!

  Linda: Ja men dom säger det, så vi får väl gör't. ÅH LÄNGTAR!

 2. Har varit på denna ö för nästan hundra år sedan. Hyr en bil säger jag bara. Vi for omkring i vinodlingar som såg ut som kolsvart månlandskap. Bara svart lavasten och gröna, knotiga små vinrankor. Skitfint!

 3. Och tack vare fiaelia var jag också tvungen att klicka på skambyrån nu. Vansinnigt bra, så tufft och coolt! Modigt att du delar med dig, igenkänningsfaktorn är skyhög! Alla har vi varit där på ett eller annat sätt… Tack! /Anna

 4. skaffa en stöck möcket hårig hund och du kommer att nå en ny nivå av kärlek till torrt klimat, det säger jag dig!

  ps. såg Skambyrån-videon här bredvid igår och fnissade ihjäl mig trots att jag i stort sett låg på min dödsbädd i feberfrossor och allmän influensa. älskade den nästan lika mycket som torrt. underbar!

 5. Och torrt! Det är alldeles för länge sedan… fast du verkar ha haft en tusen gånger blötare sommar än jag (i Sthlm). Så det är inte mer än rättvist att du får åka och kolla in solen. Fast jag vill också. /Anna

 6. Jag får på riktigt rysningar över hela kroppen bara av att läsa ordet solresa. Sol liksom. När fan kommer jag att se det nästa gång?

Kommentera