Jo, alltså den ”hemliga” grejen jag var på var väl egentligen inte så hemlig, det var en helt normal lägenhetsvisning på ett förstahandskontrakt. Men eftersom jag är mest lättgooglad i norra Europa så tänkte jag först att jag inte skulle blogga om det, men sen tänkte jag att ”äh, dom kan väl få läsa ett inlägg om att jag är orolig för hur jag ska framstå” och skrev det där om tatueringarna efter att ha stått och valt kläder i en halv evighet. Men jag ville inte jinxa nåt så jag skrev inget mer.

Blablabla och yadayada och för att göra en lång historia kort så var vi tolv intressenter som blev utvalda att få gå på visning. Och vi skulle få svar ”inom denna vecka, senast i början av nästa”. Nu är det ”i början av nästa” och vi är superspända och vill jättegärna ha lägenheten. Den är större än vår men kostar lika mycket. Ligger bättre. Den skulle vara ett perfekt gemensamt hem istället för som nu – att Tobbe flyttat hem till mig. Plus att jag nyss har köpt världens finaste stringbokhylla som skulle passa mycket bättre i den lägenheten än i den här.

Så Robert, om du sitter i slutspurten och googlar och ni fortfarande inte har bestämt er, ta oss! Vi lovar att vara de ultimata hyresgästerna, alltid betala hyran i tid och aldrig störa grannarna. Ni kommer inte ångra er.

10 reaktioner till “Cliffhanger del 2

Kommentera