Förlåt, men det går inte att låta bli att skratta åtminstone lite grann. Att läsa att en dvärg blivit uppäten av en grävling är liksom… komiskt på ett helt annat sätt än exempelvis ”bonde ihjälstångad av tjur”. Det är ju bara tragiskt.
Och så en porrstjärna dessutom, en liten Gordon Ramsay-lookalike-porrstjärnedvärg. Åh herregud, jag har så många olika syner på näthinnan nu att jag måste gå och tvätta ögonen med tvål.

5 reaktioner till “Ja ja, jag vet att det heter småväxt

  1. HAAAAAAHAHAHAHHAHAAAAAAAAAAHAHHAHAHAHAHAHAHAA!!! jAG DÖÖÖÖÖR!!! HAHAHAHAHAAA!!! Jajaja jag vet att det inte är politiskt korrekt att skratta, men jag har ju å andra sidan aldrig utgett mig för att vara det heller… Så, HAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAAAAHAHAHAHAHA!!!

  2. Jag såg detta igårkväll på din fejja, å jag har sällan blivit så stum eller drömt så konstigt.. alltså, huuuur ska man kommentera det här? Sjukt!

  3. Haha jag vet. Dog av skratt när min kompis högläste från sin datorskärm. Var helt säker på att han bara hade tappat det och hittade på det konstigaste han kunde komma på. Men nej, fick sen se.

Kommentera