Om prick tre månader åker vi hit. En äkta klassisk charter med sol, bad, drinkar och… ja, vad som helst förutom skånskt regn i sidvind (om någon mot all förmodan missade det så regnade under 21 av mina 23 dagars semester).

Bland hotellets faciliteter finner du tennis, gym, dykskola och skönhetssalong där du kan unna dig avkopplande massage och olika behandlingar. Efteråt hägrar poolbaren som en svalkande oas innan middag.

Ahhhh, avslappnande massage… Poolbar… Middag…
Tre månader. Det överlever man. Och sen är det jul och nyår och sen är det vår och sen är det sommar igen. Hurra! Det kommer att gå bra det här, nemas problemas. Joråsåattehh. Lugna puckar. *djupandas i brun papperspåse*

9 reaktioner till “Kloppeti kloppetiklopp – klart och betart

 1. Åh vad roligt, massa kanontips ju! Bil låter bra, vi är nog lite för rastlösa för att bara ligga stilla vid poolen hela tiden!

  Vi ska bo på hotellet på bilden, Sol Lanzarote (kolla länken!).

 2. Hihi jag bodde faktiskt just i Puerto del Carmen. Men det var fem år sen nu, och minnet är lite dimmigt. Men här är lite tips ändå:
  – La Ola tycker jag ni ska besöka, grymt mysig restaurang som ligger väldigt fint.
  – Gillar ni att shoppa finns en stor galleria (minns ej namn) som är stjysst, också det i Puerto del Carmen. – I Arrecife, som man kan kalla öns huvudstad, fanns ett ställe jag gillade som heter Rincon del Majo. Dock är det inte en jättekul stad i övrigt, men det är det mest ”storstadiga” på ön, och minst turistigt egentligen. Finns en stjysst strand och ett hotell med skybar också. (Bodde även där ett tag, inte på hotellet alltså, men i den staden)
  – Sen måste ni åka på vulkan-sightseeing (är ju en vulkanö). Ta en busstur upp bland vulkanerna alltså. – Finns en kaktusträdgård som är stjysst.
  – Teguise är en mysig, gammaldags by med små marknadsstånd, en fin kyrka etc. Där bodde jag också ett tag 🙂
  – Hur länge ska ni vara där? Jag rekommenderar att åka över en dag till Fuerteventura, man tar båt över från Lanzarotes sydligaste spets och kan åka omkring där över dagen bara. Det är så sjukt fint. Långa långa sandstränder och mycket surfliv.
  – Rekommenderar verkligen att hyra bil. Man hinner se hela ön på några dagar, för den är så liten. Det är lätt att köra omkring där och lätt att hitta.

  Oj det blev visst en del 🙂 Vilka grava nostalgikänslor jag fick nu, herre. Åhhhh. Återkommer om jag kommer på nåt mer gött.
  Vilket hotell ska ni bo på btw?

 3. Johanna: Exakt min tanke. Kollar på min ”solbränna” nu och bara, ”jaha är det DET HÄR jag ska leva på resten av vintern?”

  Anna: Woohoo, drömmen! Har du några tips på typ restauranger/affärer i Puerto del Carmen? Eller på övrig ön?

  Josefine: Ska vi skaffa timeshare på Lanzarote ihop och aldrig mer komma hem?

  Mamma: Eller hur? Det är jag helt säker på!

  Duktiga tjejen: Men hallå, HAWAII??? Drömstället liksom! Men det är bra, iväg och tanka D-vitamin! Fem ljusår går fort *lögn*

 4. Det är säkert för att då blev gjord i Indien som du alltid längtar till sol och värme…. Puss

 5. Jag får fan lust att dyka in i bilen och inte komma tillbaka. Mkt missnöjd med min sommar. Och med GBG! Himla skitstad vad gäller väder. Det kommer att regna i sidled här från typ nu till maj. Sen kan man se fram emot en härlig sommar där regnet i alla fall faller hyfsat rakt ner.

 6. Å herregud vad härligt det ser ut/låter!

  Den här sommaren alltså, kass. Jag behöver också en solsemester för att slippa påsandas vintern igenom.

Kommentera