Nu är ni allt nyfikna va? Bara ”Vadå Majsan? Ska ni ha en bäbis? Har ni köpt en kattunge? Kom Tobbe galopperande på en rosa ponny och föll på knä och gav dig en ring med en diamant stor som en golfboll?”
Bah, säger jag på den, ännu bättre: vi ska köpa diskmaskin! Fattar ni? Vi kommer aldrig mer ha disk på diskbänken, jag kommer vakna varje morgon till ett rent kök. Det är faktiskt så att jag ryser lite på armarna nu när jag tänker på det!

Jag. kommer. aldrig. mer. behöva. diska.

Eventuella besserwissrar kanske påpekar att man faktiskt MÅSTE diska vissa saker för hand, men då säger jag som Hanna: Allt som inte tål diskmaskin ska dö.

14 reaktioner till “Den lyckligaste dagen i mitt liv!

 1. Helt rätt. Alla klder som ska tvättas i 30 grader ska också dö, liksom allt som ska kemtvättas. Jag ba: Kan ni inte tvättas vanligt så slänger jag er, take it or leave it.

 2. Diskmaskin dä ä livet dä. Håller med LIsa till fullo. Inget bråk över skitig disk, gud så skönt.
  Grattis grattis!

 3. på allvar. när vår familj berikas med en diskmaskin kommer vi att glädjas åt den som ett andra barn. grattis! livet kommer aldrig mer att bli sig likt för er, men det blir bättre!

 4. Haha, tänkte nog att Annika skulle känna igen sig i detta =) Men det gör jag också, diskmaskin är så jävla underbart. Hade dött utan vår. GRATTIS!

 5. Grattis! Diskmaskin är en underbar uppfinning! (Så även egen tvättmaskin.) Jag skulle inte klara mig utan min diskmaskin.

  Det finns förövrigt rosa diskmaskiner men man ska varken diska bäbisar eller kattungar i dom (möjligen fungera dom till att diska golfbollsstora diamanter om bestickkorgen är rymlig nog)

 6. Ja här hemma är det jag som står för all disk. Då slipper jag förvisso laga mat men jag kan inte riktigt undå att känna mig lite lurad. Man äter ju faktiskt även sån man som man inte behöver laga, tex frulle. Annars kan jag säga att tvättmaskin i lägenheten är mitt bästa lyx. Fatta att vi ägde trettio strumpor och underbysser var innan för att vi var för lata för att tvätta oftare. Haha. Obs: länka mig nurå!! 😀

 7. Åååååå jag VET! Vi premiärdiskade med vår splitternya diskmaskin igår och lyckan! LYCKAN!

  Finns inget bättre man kan köpa till ett hem än en diskmaskin.

 8. Att bli med diskmaskin är lätt bland det bästa jag gjort, nu kan jag inte begripa hur jag kunnat klara mig utan den så länge som jag gjorde. Och det bästa är att vi typ inte bråkar längre, jag och min snubbe. Annars var det fan jämt tjafs om vem som skulle ta hand om den där jävla disken.

Kommentera