Det händer ju ganska ofta i bloggvärlden att folk ba ”åh hej, vilka är ni?” och så får de massor av svar. Själv har jag aldrig vågat ställa frågan eftersom ni (förlåt) ofta suger på att kommentera och det skulle kännas lite… ja, förnedrande att sitta och glo på ett tomt kommentarsfält.
MEN, mig lurar ni inte, jag ser ju att ni är sketamånga här varje dag och eftersom måndagen den 5 september 2011 stavades B E S Ö K S R E K O R D så vågar jag väl ställa frågan nu då:

Vem är du?

Jag slänger även in de klassiska följdfrågorna: hur gammal är du, bloggar du, var bor du, vad jobbar du med, vad gör du på fritiden och är du nöjd med livet? Och så undrar Alfie om du har något husdjur.

Jag kan börja! Hej, jag heter Mirijam och är 31 år gammal. Jag bor i Malmö med min kille Tobbe och en halv randig hund (som bor på deltid hos sin husse, mitt ex). Jag är journalist och jobbar natt som redigerare på Kvällsposten. Jag gillar att dricka kaffe och öl, resa och äta lösgodis. Och så älskar jag internet. Och som apa på moset har jag aldrig varit mer nöjd med livet.

Så, nu är det din tur, heja heja!

71 reaktioner till “Levande charader – internet ztajl

 1. Ja har jag nu läst ikapp de 70+ inlägg du skrivit när jag varit på semester så kan jag ju banne mig kommentera med!

  Anna, väldigt nära 30, skåning i exil, av en slump blev jag brandman och sen av en slump blev jag fotograf, så det jobbar jag med. Dagarna annars består av träning ( undervattensrugby och thaiboxning, bland annat), hunden bernie med kort nos, sociala medier, läsandes böcker och en fruktansvärt lång lista i Google reader.

  Nybliven singel och trivs med det, tycker just nu det är sjukt skönt att bo själv!

  Så hejpådej!

 2. Heter Anna, är 26 år och bor i Umeå där jag pluggar till språklärare (spanska och tyska) Älskar språk (doh!) färglatt, pyssel/sy/fixa, läsa (både bloggar och böcker), min man Jehad och katten Purri-Purri och mat, jag älskar även mat, inte att förglömma. Jag är nöjd med livet men strävar alltid efter att bli ännu lyckligare.

 3. Men jag har ju missat detta! Är ju en väldigt trogen läsare faktiskt. Hursomhelst. Here we go:
  Jag är 36 och bloggar på camelliss.wordpress.com. Bor i pluttstad i Hälsingland och jobbar för tillfället i en kundtjänst. Jag gör fan ingenting på fritiden (förutom att slappa så mycket jag bara kan) och blir alldeles grön av avund att läsa om alla aktiviteter folk sysslar med! Har iofs tre barn och det kan man väl säga är min fritidssyssla – att försöka göra folk av dem. Jag är riktigt nöjd med livet. Det enda som fattas är en tillsvidareanställning (och kanske en hobby eller två=, trygghetsknarkare som man är.

  Svar till Alfie: Jag har inget husdjur, men jag vill så jäkla gärna ha en hund så hjärtat värker! Det spelar liksom ingen roll vad det är för ras heller bara den kallas hund.

 4. Fatta vad kul det här är: Jag är den 66:e personen som kommenterar det här inlägget – och den första KILLEN! Haha, vilken brudblogg du har skapat, Mirre!

  I alla fall: Hej, jag heter Anders och är 36 år. Jag jobbar som journalist och editionschef på tidningen City i Skåne och jag har lärt dig allt (nästan) om hur man redigerar kvällstidning. Jag har dessutom varit din chef under en kort period, när du dessutom var dagmatte åt världens mest korkade tax, och jag hjälpte dig (och ditt ex) att bära alla tunga jävla möbler hundra f**king trappor upp när du flyttade in i leggan.

  Om två månader ska jag bli pappa för tredje gången, vilket är lite kusligt eftersom det var tolv är sedan jag blev pappa förra gången. Jag är uppväxt med hästar, hundar och katter och det är tack vare mig som Alfie slapp den rosa fjolliga selen och i stället fick en supercool kamouflagefärgad. Tyvärr har jag inga djur nu eftersom jag jobbar tusen timmar i veckan, men jag vet att vi älskar varandra, Alfie, och att vi snart en vacker dag ska gå promenix.

 5. Hejsan! Maria heter jag och bor i Sollefteå. Jobbar kvar på sjukan men läser nu även en kurs om mat, klimat och miljö! Är rätt nöjd med livet men vill lära mig något nytt snart igen. Hade en sjukt cool svägerska för ca 1,5 år sedan! Å nu följer jag bloggen här. Din och underbaraclaras blogg klara jag mig inte riktigt utan. Ha de fint!

 6. Petra 33år, Bor i Umeå med två barn varannan vecka och katten Kaviar, Säljer tyger, Syr och tränar Roller Derby så ofta jag hinner, Är nöjd men jobbar med ”ryggsäcken” så snaaaart är jag helt nöjd ;). Bloggar tillsammans med min kompis på om linnochpetra.blogspot.com

 7. Jag heter Linnea, är 26 år och bor i Stockholm. Jag har precis slutat på mitt jobb och börjat plugga (igen) för att bli klar med pluggandet nån gång. På fritiden gillar jag att dricka kaffe/öl/vin med vänner, titta på film, second hand-shoppa och läsa bloggar. Och resa när jag har råd. Borde även försöka komma igång med min löpträning igen! Jag är nöjd med livet eftersom jag bor med min fina sambo i staden där min familj och nästan alla mina vänner finns. Och så kommer jag förhoppningsvis få jobba med det jag vill efter min utbildning. Jag har inget husdjur, men en blogg som uppdateras ganska sällan. Tur att du uppdaterar så ofta med roliga/färgglada/arga/intressanta inlägg! 🙂

 8. Jag heter Josefine. Har nästan precis fyllt 29 år. Jag har en tvåårig dotter. Kan inte riktigt greppa det. KÄnner mig ungefär likadan nu som när jag var 22. Eventuellt lite mer säker på mig själv och mitt liv. Jag har en kille som heter Mikael, en bonusunge som är skitkaxig och jätterolig. HOn är snart 7 år och vi gillar att kolla på Ebba & Didrik och Dårfinkar & dönickar ihop. Själv gillar jag vin och öl mycket. Och ost! Har extremt svag karaktär och lever väldigt luststyrt (hej godis!). Tränar på gymet några dagar i veckan. Gillar att skriva, söker jobb just nu, kollar på mycket film och tv-serier. Jag är ganska lat av mig så för att inspireras att gå och träna tänker jag på hur skönt det blir att komma hem sen. Jag har två katter: Ryssland och Frallan. De är skitmysiga och någon av dem ligger alltid på min mage när jag läser böcker. Även om jag älskar att vara ute och dricka öl är jag också en riktigt liten hemmagris. Älskar att ligga i soffan, få fötterna masserade och glo på tv. Just nu är det Sons of Anarchy som gäller.

  PS Jag älskar dig blogg!
  MVH/ Ditt fan

 9. Tjena Majsan!

  Himla kul att läsa andras inlägg!

  Jag är Therese, 28år, bor med kärleken och katten Diesel i byn gud glömde (nån måste ha gjort det iaf..) Strömsund, sen 4,5år tillbaka. Mao inte alls så värst långt ifrån dina hemtrakter. Jag är född och uppvuxen i världsmetropolen Sundsvall. Jobbar gör jag, dock alldeles för sällan, som tradarchaffis i Norge. Men tro nu inte att jag är en sån däringa äkta truckerbrutta som sitter hemma och lyssnar på v8-ljud (jo, dem finns!) och har gripen tatuerad på bröstet, för det varken gör eller har jag. Jag kör bara för att jag tycker att det är kul! Punkt.
  På min fritid hänger jag gärna med hushållets medlemmar, hälsar på vänner, okynnesäter diverse gosaker, åker hoj, shoppar, lär mej sticka/virka eller busar med min goaste systerdotter på 1år. Har planer på att lära mej springa men har inte riktigt trampat ner i det där motiovationshålet ännu…
  Jag har nyss lärt mej dricka kaffe. 'Sjukt ambivalent' beskriver mej väldigt bra. Tidsoptimist – Javisst! Vet inte om jag befinner mej där jag vill vara i livet egentligen, är lite rotlös och som sagt, väldigt väldigt velig. Längtar ut i världen men vet inte vars.

  Bloggar inte själv men läser desto fler, varav din blogg är ständigt återkommande.

 10. Johanna, 18 år. Bor för tillfället med min familj i en liten by, 1,5 timme från huvudstaden, som är fylld med knäppstarar och förvirrade stockholmare. Just nu går jag mitt sista år på estet, snyft. Min lediga tid går åt till att pendla till pojkvännen i Sundsvall, titta på NCIS och plugga.

  För att beskriva mig så måste jag nämna mina fyra obsessions: Kaffe, Metal, Tatueringar och smink.

  Att jag hittade till din blogg via Kattakvack är med andra ord inget konstigt. Jag är galet nöjd med livet just nu och min lilla voffe håller med! Hälsa Alfie 😀

 11. Jag heter Hanne och är 18 år gammal och bloggar inte. Lite fobi för att ”OMGZ! Folk kan ju se vem jag ääääär!!!1”. Jag bor för tillfället i Visby men pöjkvännen bor i Malmö så det bli ju en hel del tid i Skåne också. Skåne och Gotland har delad vårdnad så att säga. Har precis tagit studenten och har sommarlov (är arbetslös). På fritiden piercar jag mig och kollar på skräckfilmer. För tillfället är jag riktigt nöjd med livet då jag sitter och dricker saft medan pöjken ligger och snarkar i sängen. Till Alfie: Jag har en enögd liten katt.

  Massor av kramar!

 12. Hej!

  Jag heter Gabriella, är 19 år och bor i Stockholm. Jag pluggar i Västerås (pendlar…), och har i stort sett ingen fritid, då jag pluggar till klassisk musiker och sitter i 3000 biljoner (okej, kanske inte, men 4) orkestrar, och alltså repar med dessa typ VARJE kväll, och när jag inte repar så övar jag själv. Jag spelar fagott, sen 12 år tillbaka, och har två katter. Jag älskar kaffe, men just nu dricker jag nån tjofräs med massa örter och vitlök i, då jag blivit jätteförkyld och har konsert ikväll. Utomhus. Med fyverkerier. Jag är alltså inte alls nöjd med livet just idag, då jag är jätterädd för fyverkerier.

 13. Hej,
  Jag är din fd granne som donerade balkongsoffan. Hittade hit via Linnea och brukar tjuvläsa dina inlägg och vara avundsjuk på ditt rosa hår.

  Jag är 31, uppvuxen i Malmö men bor numera på landet utanför Landskrona. Jobbar som sockärring och driver ett eget företag där vi trycker kläder, gör bildekaler, väggord mm. Min fritid går till mina två barn, är mammaledig just nu. Har oxå en kamphund, den vita faran, Dogo Argentino tiken Elsa =)
  Bloggar på http://www.filosofera.blogspot.com

  Ha det gött!! Och fortsätt inspirera!! Älskar att du vågar göra det du vill och att du uppfyller dina drömmar =)

 14. Jamen hej! Jag hittade nyligen hit via alla fina länkkärlekar
  Jag heter Lisa och nyss fyllda 28. Den här sommaren var då jag och min lilla familj flyttade till hus som vi drömt om i flera år. Fint äre, men just nu håller jag på att få magsår över en badrumsrenovering och vetskapen om att det kommer en bebis när som helst.
  När jag inte är hemma på gravidapenning eller är föräldraledig jobbar jag som personlig assistent och lär väl så göra tills jag vet vad jag vill bli.
  Innan jag skaffade barn, kombi, hus och katt (vilket har gått tämligen snabbt) åkte jag runt på en jäkla massa festivaler, drack väldigt mycket öl och reste. Jag tycker fortfarande om allt det där, men har väl mer övergått till att bli en tvättäkta Svensson med tacos och På spåret på fredagar, men jag gillart! Böcker, serier och mitt senaste beroende – Wordfeud fyller annars mina dagar.

 15. Hej! Janna heter jag och jag är snartsnart 30 år. Jag bor i djupaste Småland med min lilla svarta hund (även han bor deltid på annat ställe). Jag är make-up artist och jobbar så mycket jag kan och vill. Nu ska jag starta eget med så då blir det väl jobb lite närsom. Min bästa saker är min hund, tatueringar (massor, har snart fyllt båda armarna), musik – helst rockabilly, rock'n'roll och gammal hederlig rock. Och jag vill himla gärna bli hyfsat rik så jag kan köpa mig en Ford pickup från -49.
  Din blogg är en av de bästa jag läser och du verkar toppen. Dessutom har du en underbart fin hund och en stilig karl.

 16. Jag heter Tilda och är 20 år. Född i Stockholm, uppväxt i Norrköping, pluggar i Linköping – men just nu bor jag i Paris. Jag pluggar till civilekonom och har jobbat som bartender innan (tvungen att sluta nu när jag flyttade). Är sambo och förlovad med min Mikael som bor kvar hemma i Linköping och tar hand om vår katt Ebba.

  Jag gillar att ströshoppa med en vaniljlatte i handen, köpa smink (och använda det såklart) fjällvandra, läsa böcker och bloggar och hänga på kyrkogårdar (är dock motsatsen till kristen) Och livet är för kort för att vara missnöjd 😉

 17. Hej Hej, Emelie här. Hittade ju nyss hit från Linns blogg via en av dina kommentarer. Nu är jag fast! Jag är 35år, bor i Göteborg med min man och 11åriga bonusdotter. Bloggade i flera år när jag bodde i Spanien men slutade 2008 pga tidsbrist. Jag bossar på ett kontorshotell med 6 tjejer i receptionen och ca 250 kunder. Grymt roligt jobb och jag har världens bästa Team – The Dreamgirls!
  Jag älskar att läsa böcker, ser mycket på TV och när jag tränar så tuggar jag kilometrar i löparskorna. Jag älskar mat och mannen min är kock – win win!
  Livet? Jo, just nu är jag nöjd och lugn i själen. Kan svänga snabbt dock… Vi har en spindel, Oskar, som bor utanför vårt köksfönster.

 18. Du vet säkert mycket av det här redan, men skit samma: Jag heter Sofia, är 29 och är socionom och jobbar med missbrukare. I vanliga fall, för nu är jag ju föräldraledig och tillbringar dagarna med Elly istället och som det känns nu skulle jag gärna göra det ganska länge till. Jag bor i Göteborg i en trea som jag blev kär i vid första ögonkastet och som vi har bott i ett halvår nu. Vi är alltså jag, Elly och Niklas, mannen i mitt liv. Den mannen som är kvar; de andra två, kattmännen, fick flytta ut till svärmor i skärgården där de verkar vara lyckligare än någonsin. Jag brukade älska att träna och tränade flera gånger i veckan, nu är det ju lite svårt att få till det, men jag tränar lite då och då, så gott det går. Jag hoppas dock kunna börja med Roller Derby så småningom! Jag är galen i TV-serier och gillar att sträckkolla, orka vänta en vecka på nya avsnitt liksom. Också gillar jag att lyssna på musik, läsa bloggar och spela Wordfeud. jag brukade gilla att dricka öl, men minns nog inte hur öl smakar. Kanske blir jag sugen igen en vacker dag, kanske inte.

  Tack och hej!

 19. Jag heter Jenny, är 35 år och bor i Göteborg. Uppväxt i Norrland, Härnösand rättare sagt, har hunnit bo i Uppsala, Sundsvall och Helsingborg innan jag hamnade i götet:) Jobbar som it-konsult, men är just nu deltidssjukskriven på grund av utmattning under våren, börjar så smått komma igång igen.
  Bor med min sambo i en stor lägenhet centralt, och mitt barn är min hund, en mörk chihuahuatjej på snart 2 år, Zelda.
  Bloggar inte, har inte fejjan, och twittrar inte, men läser många bloggar!
  Tycker Alfie verkar vara den coolaste, snällaste hunden i världen, efter Zelda dårå 🙂

 20. Haha, jag känner PRECIS likadant inför att ställa den frågan och nu vågar jag fortfarande inte göra det, för tänk om jag ÄNDÅ inte får mer än fyra svar, trots att man ser att många läser. Hua.

  Jallafall:

  HEJ! Jag heter Johanna och är 27 år. Jag bor i Götbeorg, nyss hemflyttad från Schweiz där jag bott i två år och frilansat. Är journalist, har mest jobbat med utrikesnyheter hittills (tex de tre senaste somrarna då jag varit på GP utland vilket är superskoj) men har nu tänkt frilansa lite här på hemmaplan och försöker komma ihåg hur man gör det. Känns ju rätt svårt och läskigt och sånt.

  Jag har tyvärr inga husdjur, men ja, jag är nöjd med livet! För det mesta i alla fall.

 21. Josefine, 26 år gammal och bor i Täby. Är socionom och arbetar som LSS-handläggare i Stockholm. På fritiden hänger jag på internet, läser bloggar och böcker, kollar serier och filmer och reser så ofta jag kan. Jag har det jävligt bra och är himla nöjd med livet. Du kan berätta för Alfie att jag inte har något husdjur just nu men att jag och min man har bestämt att vi ska fixa en hund via ”hundar utan hem” inom ett år!

 22. 28 år, ja, fast inte så duktigt och mest när jag är sur/trött/irriterad så det är ju mindre roligt, bor i accra som ligger i ghana, jobbar som projektledare på en webbyrå, ägnar fritiden åt att dricka öl, hänga med folk, knarka tv-serier och böcker. och lapa sol förstås!

  jag hade husdjur, två katter hemma i sverige innan vi flyttade. världens finaste som det knep i hjärtat av att lämna hemma. ibland har vi funderat på att åka hem till sverige för det inte riktigt går att vara utom dem, men vi är inte där än. Och de har vant sig vid att vara ute och jaga möss o sånt dära, och det vill man ju ändå inte ta ifrån dem (glöm att jag bor på landet). för att kompensera försöker vi bli kompis med alla grannskapets katter.

  mkt djur o lite verkstad, mao.

 23. Hej!
  Jag heter Cim, 26 år gammal processingenjör som bor i Köpenhamn med pojkvän och låtsashund. Spelar datorspel, målar tavlor och spelar gitarr på fritiden, fast jag skulle gärna vara friluftig nog att kunna/orka ha riktig hund istället. Har gått och blivit sjukt sugen på att skaffa MC-kort och hoj, men det får vänta tills nästa sommar. Om ens då 🙂

  /Cim

 24. Jag heter Anna, är 32 år och bor i Göteborg. Flyttade hit när jag började på Chalmers -99 och innan dess bodde jag strax utanför Eskilstuna. Jag har läst till civilingenjör inom datateknik och känner att det kanske inte alls var rätt, men jag tror jag har gjort det bästa av situationen. Är relativt nygift och bor med man samt de två vansinnigt ouppfostrade katterna Sam och Max (men de kommer när man ropar på dem, eller när man ropar ”mat”)i en vindslägenhet som jag gärna skulle byta ut mot ett hus, men som har fördelen att man har underhållning genom vardagsrumsfönstret då pensionärsgranngubben renoverar iförd string.
  Jag jobbar bl a med support men svarar inte i telefon. Utöver det gör jag lite kvalitetstestning och skriver så fort jag får chansen. När jag inte jobbar dansar jag eller kör roller derby, fast tar det lite lugnt med båda just nu eftersom jag skadat foten. Om jag inte rör på mig sitter jag förmodligen i soffan med en bok eller en tvspelskontroll i näven. Eller ett glas vin. Eller både och.
  På söndag planerar jag att vara nöjd med livet för då är veckans härjande med jobb och fester jag inte vill gå på (men måste) över och jag ska packa för att åka på bröllopsresa till Antigua och Vegas. Fy fan vad nöjd jag ska vara då.

 25. Jag heter Annefia (nåja, vi kan ju låtsas i alla fall) är 42 år, sjukpensionär och bor i lägenhet (med ladugård som granne) men drömmer om att bo i hus i skogen. Jag är en smula nördig och väldigt kreativ och pysslig av mig. Tyvärr har jag bara en katt nu mera (jag hade två ända tills i fredagskväll). Jag bloggar på http://blogg.fialand.com/ om sånt som katter, pyssel, balkongodling och en massa svammel.

 26. Jag heter Anne-Sofie och är en gammal barndomsvän, eller ja, tonårsvän till dig. Inte betedde vi oss som barn du och jag, he he.

  Jag är 30 och bor i Stockholm med man och 2 barn. Jag bloggar om min vardag. Jag har inget husdjur och skulle aldrig skaffa något heller.

  På fritiden dricker jag kaffe och vin, ibland öl, med mina vänner. Jag älskar att hänga med folk.

  Mitt jobb håller jag hemligt på grund av risken för massföljdfrågor/påhopp/åsikter. Men jag kan säga att det inte är SJ….fast typ…

  Jag är rätt nöjd med livet, en vinst på lotto skulle göra det perfekt. Jag tror nämligen att man blir lyckligare av pengar. Lite shopping piggar alltid upp.
  Kram på dig!

 27. Lina heter jag, bor i Linköping med mina två katter, min man och en människoätande hamster som heter Spock. Jag pluggar andra året på slöjd, hantverk och Formgivningsprogrammet på LiU, och vill bli silversmed så småningom. Jag jobbar också extra i en tvålbutik i Gamla Linköping, som är ett friluftsmuseum i sekelskiftesstil. Gillar Star Trek, tatueringar och tja, silver. Och DJUUUR, jag älskar djur. Bloggar inte, men bilddagbokar relativt flitigt på http://dayviews.com/catcall/ . Mitt liv kunde inte vara bättre, tror jag, det skulle i så fall vara att få ha min bästis närmare.

 28. Hej, jag heter Veronika och är snart 30 år gammal. Jag bor i Uppsala med min kille Johan och vår son Kaspian (5½ år). Jag är utbildad gymnasielärare i svenska och filosofi, men just nu arbetar jag som filosofilärare och studerar masterprogrammet i praktisk filosofi (finns inte så många heltidsjobb här i världen). På fritiden hänger jag framför datorn och så har jag just precis (igår) skaffat gymkort. Har en blogg som jag inte skrivit i sen 1800-talet ungefär, men finns på twitter (pugillaria). Och jorå, jag är nog rätt nöjd med livet.

 29. Maria, 30+/40-, bor i Stockholm med min man, har inga barn. Matbloggar med två kompisar (i ärlighetens namn är det mest de som bloggar nuförtin, men jag siktar på att komma igen snart). Jag ”jobbar med data”. På fritiden tränar jag, gillar att gå ut och äta eller laga lite festligare mat (vardagsmat = boring), är ofta ute på ”min” ö i Stockholms skärgård och så älskar jag såklart internet! Är ganska nöjd med mitt liv även om det finns förbättringspotential. Inga husdjur (om inte dammråttor räknas), men skulle GÄRNA vilja ha en hund om det funkade med vardagslogistiken. Min svärmor har en softcoated wheaten terrier som vi får låna ibland & I love him!

 30. Hallå eller!
  Jag heter Nora, är 25 och bor i Malmö men kommer (nästan) från samma ställe som jag fattat att du gör. Delar lägenhet med en polare och kör truck på ikea för att tjäna mitt uppehälle. Här hemma har vi en kattunge som heter Rocky. Rocky kan inte så många tricks ännu, förutom att skälla på duvor, svinga i gardinerna och strimla papper. Själv är jag rätt duktig på att cykla, äta mat, sova (ofta – länge – var som helst) och att prokrastinera. Jag gillar också öl, kaffe och tatueringar. Är ett fan av din färgglada sleeve samt din sköna hemmafixarstil!

  Tjipp tjipp

 31. Hej hej! Johanna heter jag fast kallas för Jojjo. 32 år säger de att jag är men känner mig som 28, högst. Bor ute i skogen sen några månader tillbaks och försöker att inte få lappsjuka. Jobbar med turism men drömmer om att jobba med ord. På fritiden försöker jag göra nånting åt den där drömmen om att jobba med ord, plus att jag har börjat spenderat (o)hälsosamt mycket tid ute i skogen. Gillar även shopping, vänner, vin och choklad. Alla säger att jag blivit mycket lugnare sen jag flyttade ut på landet och jag börjar faktiskt tro dem. Tog mig 32 år att fatta att storstadslivet kanske inte mitt bästa liv ändå. Plus har börjat dejta en potentiell karlslok så börjar tro att det kanske finns hopp på den fronten också! Och ja, bloggar också.

  Ja just ja, hälsa Alfie att jag har en katt som håller mig vaken om nätterna, sover i handfat och eliminerade ett av sina liv genom att slänga sig ut genom köksfönstret.

 32. Kära Mirijam.
  Jag är 32 år gammal. Bor mellan Uppsala och Stockholm i en håla inte ens värd att nämnas. Jag bor med Maggan och min son. Två bonusbarn kommer varannan helg också. Det är fint. Jag har två katter och är extremt hundnödig. Googlar valpar och Ensam hund-söker-siter osv och gråter mest, för att jag vill ta hem allihopa och det inte gåååår.
  Jag har eget företag (!) kallar mig VD (det låter så roligt) men det är egentligen helt oglamouröst och handlar om trädgårdsrelaterade grejer.

  Jag läser din blogg varje dag, för jag tycker du är fantastisk. Du är ett leopardmönstrat ljus i min tillvaro.

 33. Hanna, 32 år, bor i Stockholm, men skulle helst av allt vilja flytta till min familj och min kille i Göteborg (går dock inte då min dotters pappa bor här och.. Ja, det är en jävligt lång historia som inte hör hit). Tillbringar dagarna i pyjamasbrallor då jag pluggar hemifrån. Gillar skäggiga karlar med långt trassligt hår och snygga kläder, bra teve och ännu bättre musik. Avskyr bittra människor som ältar.

 34. Jag är Elin. Vi har träffats flera gånger, mest för att vi gick i samma högstadium, men av nån anledning kommer jag inte ihåg dig alls förrns i gymnasiet. Strange no? Misstänker att det finns en viss självbevarelsedrift i att förtränga högstadietiden.

  Jag är 33, den ultimata åldern för åldersnoja, botox (enligt botox-läkaren på the Doctors (4-an vid 10 på morgonen)) samt ha så roligt man kan med en vacklande IT-karriär då jag jobbar med Microsoft Dynamics AX, ett så kallat affärssystem. Eller order-lager-faktureringssystem som det hette på sjuttiotalet. Kan även kallas ERP-system, Enterprise Resource Planning. Skit i det, ingen fattar ändå vad jag jobbar med. Jag gillart i alla fall.

  Jag bloggar inte, gjorde ett tag men det liksom dog ut. Försökte mig på twitter men är alldeles för långrandig så jag spyr ur lite galla på fejsboken istället. Och så skriver jag på en novell. Igår bland annat när jag vara lite packad, jag var oerhört kreativ. Har dock inte kontrollerat resultatet….

  Jag på på Hammarbyhöjden i Johanneshov på grandiosa 38 kvm och älskar min lägga, särskilt det rosa köket! På min fritid så hänger jag mest med mina kompisar och ägnar oss åt vår hobby; dricka öl och ragga män. Man kan säga att jag älskar öl lika mycket som män, i synnerhet i kombination.

  Jag är nog rätt nöjd med livet, dumt vore det annars. Jag har dock inga husdjur, sorry Alfie, men vi kan vara kompisar ändå.
  Pok
  Elin

 35. Sofia heter jag, är 37 år och bor i Karlstad tillsammans med min man och hund. Jobbar med personalfrågor och trivs halvdåligt med jobbet just nu, och är därför inte heller helnöjd med livet. Gillar att fika, baka goa kakor, chocka omgivningen med nagellack i udda/roliga färger samt att vara ute i naturen och träna med hunden. Och jag älskar din blogg 🙂

 36. Hej! Ida heter jag, nybliven 26-åring, Ölänning som numera är bosatt i Kalmar med sambo, två-och-en-halv hundar och fem katter. Pluggar personlig utveckling och funderar på vad jag ska bli när jag blir stor!
  Jag älskar att dansa, träna med hundarna, gosa med katterna, springa i skogen, klappa på hästarna, skvallra med mamma och ha spelkväll med min man. Är nöjd med mitt liv, förutom en lite för tidig trettio-års kris 😉
  Gillar din blogg skarpt!

  Ps. Den halva hunden är mamma's hund som bor hos oss ibland 😀

 37. Jag hetter Thina, bor ju i ditt hood, på amiralsgatan,,,snart 40 år gammal..hemska fasa..
  Jobbar som vikarie inom psykiatrin, men planerar att af ska ge mig lastbilskort!
  Är ordförade i rfsl malmö, flata. Har en finsklapphund som hetter Äddie, han har nog skällt på din hund några gånger…han har stora problem med andra hanhundar…har ett ego stort som lappland..

  annars har jag även två katter och en fru 🙂
  är inflyttad från småland.
  är svag för tatueringar och piercingar. och anndra sätt att modiefiera kroppen med 🙂
  Vet inte mer vad jag ska skriva så detta får duga. Annars blir det bara mer svammel…svamel är jag sjukt bra på 😉
  Lyckas inte hålla liv i någon blogg..har startat ett antal..men dom dör snabbt

 38. Jag är 54 och heter Viveka bor i Näsåker mitt i Sverige. Jobbar som personlig assistent i Sollefteå, stor trivs på jobbet. Älskar mitt växthus gillar att påta runt i trädgården. Älskar kitch och saker som blänker. Är bra på luffarslöjd och pappier machè.Gillar kaffe och röd vin. Har man och tre barn Manuel, Oskar och så dej Mimmi. Det är därför jag läser din blogg. Älskar dej Puss och kram
  PS. Glömde nästan Damphunden Zingo
  en 11-årig blandras tik stor som en kalv men hon tror hon är en liten vöve.

 39. Jag heter Nancy, är 26 (snart 27) år gammal, bor i Göteborg, jag pluggar (master i pedagogik) och extrajobbar (vården), jag läser/ yogar/ dricker öl/ tränar roller derby på min fritid (den lilla jag har kvar efter plugg och jobb). Avgudar internet (informationsflöde ftw!) och älskar att blogga/ läsa bloggar. Jag har tre katter som är bortskämda och helt underbara små pälsbollar 😀

 40. Vi kan kalla mig M, 36 år bor vid havet i Kalmar län. Man och fem barn. Jobbar inte nu men vi har haft bryggeri tidigare, älskar te, choklad, kaosväder, läsa, skriva, tatueringar, piercing, cykla, musik, läsa bra bloggar ( din, Katta kvack och Ketchupmamman är favvisar ).
  Och nu måste jag ju säga att jag blev väldigt intresserad av Cissi, som skrev ovanför mig, var i skogarna bor du??

 41. Suziluz, 35 år, bor i Stockholm och jobbar som skådespelare/översättare/regissör plus att jag romandebuterar i vår, så man kan väl kalla mig kulturkofta helt enkelt. Bloggar på http://suziluz.wordpress.com och på fritiden gillar jag att fota, fika, läsa, umgås med vänner och har precis köpt en sommarstuga i Östergötland som jag helst skulle vilja vara i jämtjämt. Jag är nöjd med mitt liv, i stort, men kärlek vore fint. Jag har inga djur nu, men har haft fyra katter i mitt liv hittills.

 42. Jag heter Jennie, bloggar och bor i Solna. Jag jobbar på Tradera och på fritiden är jag med min familj eller vänner, tränar eller kollar film. Vill sjukt gärna ha en hund, men eftersom vi reser så pass mycket är det en omöjlighet. 🙁

 43. Maria, räknar ner mot 37 som finns alldeles bakom hörnet. Bor utanför Falun med maken och dottern. Vi har två katter, den ena knäppare än den andra och de avskyr varandra. Jobbar på café/servicebutik men blir arbetslös den här veckan surt nog. Bloggar på http://vimsig.com. Älskar Oboy, godis ochh tatueringar. Internetberoende. Släpar nästan jämt på en kamera.

 44. Hej, jag är en 34-årig icke-bloggare som gillar att läsa din blogg =) Jag bor i Umeå och jobbar som IT-koordinator (jag vet, det låter sjukt vagt vilket också stämmer på mina arbetsuppgifter). På fritiden gillar jag att umgås med vänner, gå på bio och träna med min älskade hund Freja. Freja är en Riesenschnauzer-tik på 8 år som nog Alfie skulle gilla – hon gillar åtminstone yngre pojkar 😉

  Jag är sämst på presentationer! Har sällan någon större koll på vad andra kan tycka är intressant om mig, så jag tenderar att bli kortfattad…

 45. Hej!
  36 år, happily unmarried med son i Göteborg. Uppväxt i Norrbotten. Drömmer inte om hus på landet och är sjukt nöjd med att vara enbarnsmamma. Jobbar på stort globalt företag. Bloggar sporadiskt, mest om böcker och annat fiktivt. Är bok- och tv-serie hallick till min sambo. Gråter till So you think you can dance.

  Alfie, jag tycker du är jättefin!Älskar hundar och vill ha en i teorin, fast i praktiken reser jag för mycket och gillar när det kommer till kritan människor (som är allergiska) mer.

  Hör till en av dem som tittar in ofta men kommenterar sällan eftersom jag är lite rädd för coola hipster bloggerskor 🙂

 46. Hej-jag-heter-madeleine-men-kallas-för-maddis-och-är-tjugofem-år. Jag bor på Hisingen i Göteborg och på Sindrobe.se Jag utbildar mig till originalare och älskar grafisk formgivning. Nästa vecka ska jag på intervju på en grym reklambyrå och i den andan tänkte jag att mitt liv ska rulla på forever. Jag är sjukt nöjd med livet, livet är en fest.

  Justja, jag har två katter också, den ena som heter Fox hade nog gillat att leka med Alfie men inte den andra som heter Flora.

 47. Hej jag heter Nicky bor i Tomelilla av alla ställen på jorden (liten skithåla på österlen). Jag har en sambo Robin och en son som snart blir tre, Lucas). Jag pluggar till undersköterska och jobbar på ett äldreboende med dementa och önskar att jag kunde ha mer tid över åt att baka och pyssla och plantera och feja och dona i mitt stora hus med franskt lantkök och köksträdgård (som vi inte har än, men drömma kan man). Jag tycker om att göra ovan sagda saker, läsa, titta på miljoner serier på datorn, mysa med familjen, leka bilar med min son, träna, äta choklad, lyssna på bra musik och bara vara (inte tvunget i den här ordningen). Och jag är väl ganska nöjd med livet, önskar bara fast jobb, hus och en lite bebis till sen är det puuurfekt.

  Alfie, vi har en katt. Hans heter han och är sådär löjligt otrevlig som långhåriga knaskatter kan vara. Han är gul och har lynne som en utelåst trädgårdstomte. Men han tycker om att ligga på min mage ibland, man får bara tänka på att aldrig röra honom, för då sätter han tänderna i en och klöser med alla fyra tassarna. Nu är jag en stor djurvän, men om du vill får du gääärna komma och leka lite med honom. Lära honom var skåpet ska stå liksom.

  Ja just det, jag har ju en blogg, du följer den. Den dagen jag insåg det var den lyckligaste näst efter dagen då min son föddes. Bara så du vet.

  Hej då.

 48. Hejhejhej!

  Emma heter jag, 25 år gammal, bor i Östersund vilket faktiskt är mycket mer fett än vad det kan låta, jobbar inte alls utan pluggar för tillfället vilket känns otroligt skönt. På fritiden hänger jag nog mest, dricker öl och försöker ha det bra, försöker träna också och komma i någon sorts form till vintern och skidsäsongen, just nu är det tänkt att jag ska spendera den i Vancouver och ha sjukt nära till typ Whistler, vore fett. Och ja, livet är himla fint just nu, jag trivs i det vilket känns skönt. Och hälsa Alfie att jag inte har några husdjur, tyvärr.

 49. Men tja! Jag heter Katarina och jag är 21 år gammal. Jag bor i Göteborg och det var ganska längesen jag jobbade, men jag är anställd som timvikarie (städ/kök) inom kommunen. Anledningen till att jag inte jobbat på ett tag är att jag försöker fokusera på skolan nu så jag blir klar med komvux någon gång.. Jag har precis börjat simma, försöker göra det till en vana även om latmasken i mig försöker få mig att stanna hemma. Annars ligger jag mest i sängen där jag ser tv eller surfar internet. Jag är ganska nöjd med livet och jag har en malinois, en tik som heter Lexi.

 50. Cattis heter jag, är snart 27. Bloggar lite då och då, mest för min släkt som bor i dalarna. Jag bor i Östergötland med min man, 2 barn: Binning 5 år & Ava Estelle 3 år, en cavaliertjej som heter Doris, 3 katter och ett gäng fiskar. Jag står i kassan. På fritiden läser jag böcker, surfar internet och försöker få min rygg att läka sen jag åkte av en häst i våras. Jag är rätt nöjd med livet när vi flyttat, sålt huset vi bor i och ryggen är ok igen! Allt är på g, så snart så!

 51. Halloj!
  Willemo heter jag och är 43 år. Bor (mellan Jönköping och Nässjö) i en ”by” som heter Forserum med min man Magnus. Har inga djur, men älskar min dotters livsfarliga kamphund som brukar hälsa på då och då.
  Arbetar hemma, är anställd i Magnus företag och sköter ekonomi och bokföring. Passar mig utmärkt, då jag alltid velat vara ”hemmafru”.
  Älskar att pyssla, inreda jaa-a… typ en hel del annat. Sitter många timmar i veckan framför datorn. Helt fantastisk uppfinning 🙂
  Bloggar på http://www.willemo-lifeisnow.com
  Gillar varma länder, kaffe, smörgåsgurka, oliver och jordgubbar. Är även en rödvinsdrickare.
  Ha det bäst så länge!

 52. Tjipp, 27 år gammal bor i villanärförort till Stockholm med make, bebis på g och katterna Stevens och Stanley. (Stevens som i Cat Stevens och Stanley som i att maken tyckte det lät kul med Stevens och Stanley OBS ej dansbandsnördar) Jobbar med projektsamordning på ett litet konsultföretag i byggbranschen. På fritiden virkar jag och kollar på serier mest nu för tiden. Brukade kampsporta och var riktigt sugen på Roller Derby ett tag. Skulle jag inte vara nöjd med mitt liv skulle jag se till att ändra på det som är fel, så visst är jag nöjd!

 53. Hej!
  Jag heter Louise och är 24 år gammal (gammal?!). Jag bor i Oslo tillsammans med min kille Kenneth och är precis klar med min juristutbildning. Söker (jurist)jobb för fullt men tillsvidare jobbar jag som receptionist på SATS. Dessvärre har jag inget husdjur just nu, för hyresvärden låter inte oss ha djur här (vad är dealen med det egentligen?), men jag älskar att åka till mami och papi där det kryllar av djur.

  Annars gillar jag att springa och att rida, och har haft egen häst sen jag var liten – något jag hoppas kunna skaffa igen när jag fått mig ett jobb. Det där med att få mig ett jobb, ja, det är nog det som upptar min tillvaro mest just nu…

 54. Heter Märta och är 27 år. Bloggar. Jag bor i Stockholm och jobbar som lärare i svenska och engelska på högstadiet, men just nu är jag föräldraledig i väntan på att förlossningen ska sätta igång. Helst idag. Jag gillar att äta och dricka vin och läsa. Och fika. Och internetta. Är nöjd med livet egentligen men just nu lite ambivalent, har inte kunnat sova p.g.a. förärkar en hel natt, vilket förstås kan vara antingen bra för att de riktiga värkarna sätter igång snart eller bara dåligt för att jag missade en natts sömn. Har en cirkuspudel 🙂

 55. Hej!
  Cicci, 38 år och bor på landet i mörkaste Småland. Jobbar på boende inom omsorgen. Tycker mycket om de människor jag jobbar med, men är less på organisationen.
  Är sambo, har två barn; son 14 år, dotter 12 år.
  Stort intresse i familjen; gamla amerikanska bilar (står ett gäng i garaget). Åker på bilträffar, rockabilly. Tränar några dagar i veckan. Lyssnar mycket på musik, går gärna på konserter. Stor förkärlek till rockabilly, hårdrock, punkrock. Gillar tatueringar. Har några stycken, varav barnen(sonen vill bli tatuerare)hjälpt till med några!
  Vi reser gärna till USA en gång om året, å då gärna till södra CA.
  Har två katter; en ”gammal gubbe” å en vild liten kille.
  Önskar att mitt liv innehöll mindre stress. I övrigt är jag nöjd!
  Tjingeling.
  /CC

 56. Hej hej. Patricia, 26år. Bloggar lite överallt just nu, kan inte riktigt bestämma mig hur öppen jag vill vara el inte… Befinner mig i en liten by i nordöstra Skåne. Jobbar för att någon dag försöka ha ett eget företag men eftersom jag alltid hittar bra saker att ödsla mina pengar på så blir det inte så mycket sparat.
  Precis som så många andra gillar jag kaffe och öl och jag är blixtförälskad i min motorcykel!! Kunde varit mer nöjd med livet om sommaren inte regnat bort men jag hoppas att få njuta av en underbar höst istället.
  Har haft vovvsing, har ingen nu men snart igen förhoppningsvis!

  Över & ut…

 57. Du vet ju: jag är 28 going on 45, jag bloggar på hemlig adress, bor i Sthlm, jobber ej men pluggar dygnets alla vakna timmar, gillar öl, kaffe, kvinnor, och Hawaii, och så gillar jag min kille. är rånöjd eller fruktansvärt missnöjd med livet beroende på dagsform, men för det mesta nöjd dårå. har inga husdjur men tvångsumgås maniskt med alla djur jag möter på stan. älskar alla djur, därav mitt andra största intresse: naturdokumentärer. och jag älskar dig! tack för mig!

 58. Yo! Jag heter Nina, är 18år och bor i Södertälje med min pojkvän. Bloggar icke, men har försökt i flera omgångar. Pluggar sista året på gymnasiet (estet-teater) och planerar att flytta till Berlin efter studenten.
  På fritiden pluggar jag tyska, gör dreads och umgås med folk jag tycker om.
  Nöjd med livet… Inte överdrivet, men jag trivs ganska bra ändå.

 59. Jag heter Karin Enhörning Jansson. Jag fyller 31 år på fredag, och bor i Umeyo. Jag jobbar med ditt och datt, fast egentligen vill jag jobba med dutt och dått. Jag är lagom nöjd med livet, och har typ 100 husdjur (sant!). Sällan vill jag bli kompis med folk, men dig vill jag vara kompis med!!!

 60. Hej! Jag heter Anna och är 30 år. Jag och min lillasyster bloggar på lillstrumpasysteryster.blogspot.com där många av mina inlägg handlar om boken jag försöker skriva. Har aldrig skrivit en så lång historia tidigare så det är spännande, för tillfället är det vad jag sysslar med. Ibland jobbar jag med filmproduktion, ibland jobbar jag i inrednings-och järnaffär. Jag gillar att laga mat och fika, dricker nog för mycket kaffe och är gift med maken som jag kallar herr Fotograf på internet. Jag är mycket nöjd med livet och ser mycket fram emot vad som kommer. Inget husdjur. Tjillevipp!

 61. Hej! Jag heter Jenny och jag är 41 år. Bor i Landvetter utanför Göteborg. Har eget företag och frilansar inom redaktionell kommunikation. Jag har en man och två döttrar, Lovina och Valentina, och en valp, Bosse, som på väg. Jag har material till en skitbra bok som jag aldrig skriver på. Mitt främsta mål i livet är att bli rik genom att skrapa Trisslotter. Skulle vilja kunna måla tavlor men sjukt kass på det.

 62. Hej Mimsan 🙂
  Ja, mig känner du ju… men kanske du vill att jag skriver iaf.. aja here goes:
  Linda, snart 40 årig ensamstående mamma till Dante. Köpte mig en egen villa när jag var i 9e månaden, vi flyttade in när Dante var 2 månader. Sedan dess har jag tillbringat 'fritiden' med att renovera denna villa, så det får väl kallas hobby oxå.. Jag jobbar som administatör/ekonomiansvarig och trivs förvånansvärt bra med det.
  Har inget husdjur, men svägerskan vill pracka på mig en kattunge när deras katt fölar om ett tag.. Får se, kan ju vara kul för Dante såklart.. Älskar kaffe och smågodis. Är nöjd med livet i det stora hela. Önskar att jag hann med allt jag ville, men tiden räcker inte till! Så hade det ju vart kul att träffa the man of my dreams, men sannolikheten för det är väl lika stor som att jag har tvättbrädemage och fast röv innan helgen. Puss på dig!

 63. Sofia, 31 år, hänger just nu i hemskt flytt-limbo mellan två bostäder, fast båda ligger i stockholms sydligare förorter. Bloggar på Apple, dear?. Jobbar i bokhandeln och är sjukt nöjd med det. Kan utan ångest ta med mig jobbet hem, vilket jag också gör när jag inte syr klänningar jag sällan använder, internetar, fotar, skriver eller sånt. Just nu är jag sjukt nöjd och förväntansfull inför att vi äntligen ska bygga hus och slippa den här läckande stugan. Det kan bli asbra. Det kan också bli kaos. Vi får se. Inga djur.

 64. Hej hej!

  Jag heter Rani, är 23 år och bor med karl och vovven Ikaros i Örebro. (Ikaros hälsar till Balfie!) Jag är student och jobbar extra lite då och då, hänger i stallet så mycket som det nu kommer gå eftersom jag är 20 v på tjocken 🙂
  Är nog ganska nöjd med livet faktiskt, även fast lite mer pengar inte vore fel :p

 65. hej mirijam!
  jag heter frida, är 24 år och bor i gävle. är en fattig men glad student. tycker mycket om xfiles, buffy, djur, skogen, kaffe, öl och svart humor. jag är rätt nöjd men känner mig lite som 'påväg' liksom. skulle vara nöjdare om jag hade en liten katt men det har jag ej .(

 66. Jag heter Annika och bor i Bogotá, Colombia sedan snart fyra år tillbaka (och här verkar jag stanna). Jag är 31 år och jobbar som forskarassistent med genus- och HBT-frågor. Skitspännande är det. På fritiden sover jag mest för tillfället eftersom jag är drygt tre månaders preggo och det verkar ta det mesta av min energi, men jag planerar att återuppta mitt sociala liv å det snaraste. Jättenöjd med livet är jag. Inget husdjur, men hade jag haft ett hus med en stor trädgård hade jag gärna haft en hund.

 67. Det här vet du väl redan, men ändå. Jag heter Sanna, är snart 25, bloggar på http://www.cinderalley.com, bor i San Diego, jobbar som webbdesigner, gillar att dricka öl, rida och åka snabba motorcyklar, och är hemskt nöjd med livet. Och så har jag två katter som Alfie förmodligen inte skulle gilla eftersom de brukar slå hundar på nosen.

 68. Katarina, 24 höstar. Uppvuxen i malmö men nu mera boende och studerande i USA. Jag gillar äventyr och just nu svenskt mjökchoklad lite extra mycket. Uppvuxen med hundar men har ingen just nu.

Kommentera