Ja, Karin Granstrand alltså, hon som har som projekt att fika med folk hon inte känner. Det var sjukt trevligt, jag var lite nevös innan att det skulle bli helt tyst och man skulle sitta och ”hrrrm, ehhh… joråsåatteh…” men när jag cyklade därifrån hade det gått två timmar och 18 minuter och vi var de sista att lämna fiket. 
Galet. 
Karin verkar vara en skitsoft människa, en sån där kreativ brud som har tusen saker på gång och bara ”jag syr kläder och stickar och jobbar med web och fotar och [insert valfri konstnärlig hobby]” och man själv bara ”ja, jag gillar också att fota” *halar upp ajfånen och tar en bild* 
Den här kaffedejten var verkligen en konstig men skitrolig grej att göra en mulen tisdageftermiddag, mer fräsigheter i vardagen tack!

5 reaktioner till “Hon var ingen yxmördare!

  1. Johanna: Nej precis, det händer ju inte så ofta, och inte nu heller. Och ELLER HUR på bilderna, blev lite paff själv.

    Linda: Basilika hade hon lyckats med. Till saken hör att vi bor på samma gata och har typ Sveriges varmaste balkonger, så nästa år tänkte vi köra på exotiska grejer. Hehe.

  2. Jag älskar den här idén helt sjukt mycket, fantastiskt bra grej. Och vad kul att det blev bra, att ni inte satt där och tyst stirrade på varann (men egentligen, hur ofta händer det?).

    Plus: vad snygg du var på bilderna som hon tagit!

Kommentera