8 reaktioner till “Wordfeud, du kommer bli min död!

 1. Blomman: Jag vägrar, det är inget ORD!
  Y: Tack!
  Jempa: Jag överlever. Snuska på bara.
  Lotta: Nannaananananana *not listening*
  Nicky: Om jag fått en krona för alla gånger jag lagt ”zen” och blivit förbannad när det inte gått!
  Nataber: Hm, nej det är samma, man kan lägga till vänner och spela mot dom eller random personer, men man kan spela hur länge som helst och ha en miljon igång samtidigt, tror du har 72 timmar på dig att lägga ett ord, så du kan liksom lägga ett, blogga lite, lägga tre, städa köket, lägga två, borsta tänderna, gå och lägga dig och spela tills du somnar. ÄLSKART!

 2. alltså, wordfeud (det här kan låta svartsjukt eftersom jag inte har en iphone eller annan SMART telefon) men har alla ni som hypar wordfeud missat betapet?! det är ju liksom samma sak.. eller?

 3. jag retar mig på att wordfeud alltid godkänner min motståndares hittepåord, men när jag sen försöker mig på något så ba ”nej, men hallå, inte fuska här va”. och man ba ”nähä, tack för den” motståndaren fick 468 poäng för barkas, men när jag försöker med zen för 12 poäng så duger inte det.

  dumma wordfued.

 4. Men majsan, sch är ju en interjektion, jag trodde att vi redan snackat klart om det! dessutom är sch, som Blomman påpekar med i SAOL. Jag håller helt med alla knasiga ändelser ska bort.. de blir min förlust! :O

 5. Själv höll jag på att skriva Porr för ett tag sen, men det blev för mycket eftersom jag redan skrivit Penis i samma spel.

  Vi känner ju inte varandra för bövelen. 😉

 6. fast alltså, sch finns ju med i SAOL, värre är det med alla dom här ändringarna man kan sätta på orden. och alla ord som inte finns med som borde finnas med.

Kommentera