Jag läste på Shake your coconuts! att de hade gjort munkar. Och eftersom jag såg att Underbaraclara och hennes man OCKSÅ gjort det så frågade jag om det kunde vara så att munkar är de nya macaronerna. Detta svar fick jag:  
”Nej nej, macarons är en lame excuse for a kaka (detta baserar jag på att ha ätit 0 macarons, men det känns som trams). Munkar däremot är det lite köttigare alternativet. Det lite smutsigare, härligare, friterade fettalternativet. Alternativet man mölar i sig flera på raken av samtidigt som man spänner ögonen i en macaronätande människa som inte har socker i hela ansiktet och smulor på hakan”. 
Ja ni hör ju. Hur kan man INTE börja skaka kokosnötterna när man läser nåt sånt?

2 reaktioner till “LÄNKKÄRLEK #11

  1. Munkar är ju något av det roligaste du kan baka!

    Alltså, jag vet inte vem jag tycker mest illa om i Jims Värld, men brorsan ligger ju högt på listan…

Kommentera