Tänkte nyss dricka cola eftersom jag var törstig men sa förnuftigt till mig själv:
”Nej, drick vatten, du blir bara törstigare av läsk”.

Herregud. Jag har blivit min pappa.

5 reaktioner till “Det tog 31.5 år men sen så…

  1. Hahahaha. Jag är bara 27 och väljer fortfarande cola i det läget. Fast light, för det klibbar mindre i halsen! (Älskar alltså riktigt socker i alla sammanhang givetvis, utom just i läsk).

  2. Fast det där är lögn, inget släcker törsten som cola. Det svarta guldet.

    Du snääälla kan du hjälpa mig. Jag har också blogspot och vill ändra typsnitt på mina inläggsrubriker, men då blir det att allt annat (dvs om mig, blogglista och arkiv) också byter typsnitt, och det vill jag ju inte!! Har du alltså nån aning om hur man gör för att byta typsntill BARA på inläggsrubrikerna?

Kommentera