Eftersom resan blev lite spontanbokad och inte ska betalas (=bekräftas) förrän inom en vecka så googlade jag lite för att se om hotellet var något att ha. Note to self: oavsett vad du söker på, klicka aldrig aldrig ALDRIG på Familjeliv-länkarna.

Edit: Jag hittade även frågan ”Räknas blöjorna med i vikten på packningen?”.
Alltså, kan inte folk bara lägga av? 

10 reaktioner till “"vad är visum?"

 1. <3 familjeliv hahaha jag blir så innisjälen glad över att hoppet inte är ute för mig. människan är så djävulskt korkad ibland.

 2. Nä fy, Familjeliv är nätforum from hell. Men vad sägs om att jag åker med i ditt bagage…? Härligt att du får lite mera sol på din solvänliga kropp.
  Puss!

 3. Jag tänker att man kanske vill vara säker på svaren, och då är det ju bättre att ringa/maila resebyrån.

  Att stå på en flygplats med för mycket packning och använda argumentet ”Dom sa det på Familjeliv” lär ju vara rätt jobbigt.

 4. Men, frågorna i det här fallet var väl ganska normala? De flesta som rest med småbarn och försökt få vettig information via flygbolagens hemsidor kan säkerligen hålla med om att det kan vara nog så knepigt.

  Ettåringen har ju egen biljett men kostar inget, klart man kan undra om det hör 20 kg till den biljetten eller ej. Det är vanligt att man lägger ett blöjpaket under vagnen (passar perfekt när den fälls ihop) och eftersom vagnen är gratis och ej vägs är väl även blöjfrågan begriplig. VAD visum är är kanske en skrattretande fråga, men alla är väl nybörjare nån gång och dessutom gissar jag att hon snarare undrar hur man gör för att få ett.

  FL innehåller massvis av skräp men det här är väl ändå inte ett exempel på det. Chilla vettja.

 5. Ja men GUD, jag VET! Har hamnat där så många gånger efter googlingar att jag nu helt tvångsmässigt börjat gå in varje dag och läsa de sjukaste trådarna jag kan hitta. Typ ”min son är homosexuell, hur kan han göra så här mot oss?!” Folk är dumma i huvudet nåt så djävulskt.

Kommentera