Soffhänger efter att jag tvingade ut stackarn i ösregnet i säkert… två minuter. Han kommer aldrig förlåta mig för att jag försökte få honom att kissa fler än en gång trots att det regnade. Jetejobbigt att ha en hund gjord av socker.

4 reaktioner till “Dagens kamphund

  1. Ha ha, jag ska säga till nästa gång. En kompis till mig är med i CCR så det är inte omöjligt att vi snubblar på varandra. Och tack själv, vi fick den ju svinbilligt = mer öl till oss i Köpenhamn!

  2. Ms Stiffneck: ja, vi hoppas det!

    Grodan: MEN VAD STÖRT! Fan vi hade stått där som två luffare i en halv evighet och alla var skitskeptiska och trodde att vi skulle luras. Så TACK för att ni köpte biljetten! Och det hade faktiskt bara varit roligt om du lekt lite stalker, jag gillar sånt!

  3. Hej! Det var jag och min kompis som köpte den där biljetten till Köpenhamn av dig igår (för det måste väl ha varit du?) Jag hade suttit och läst din blogg typ en halvtimme tidigare och fick hjärnsläpp och tänkte att jag skulle låta som en stalker om jag sa att jag visste vem du var. Så det gjorde jag inte. Men tack för biljetten och för en skitfin blogg!

Kommentera