Insåg precis att vi ska ta på oss finkläderna NU, och sen försöka hålla oss rena till minst klockan 15 när vigseln börjar. Det är sex timmar. Under den tiden ska vi åka bil och färja. Samt äta både frukost och mellanmål.

Spontan tanke: Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.

Har ni ett universaltips för att ta bort fläckar så är det läge att dela med sig nu.

6 reaktioner till “Hjälp. Var är Underbaraclara när man verkligen behöver henne?

 1. Får satsa på galltvål kanske, även om det låter så äckligt så man vill spy när man hör ordet. (Och Fia, vi skulle av diverse olika anledningar inte hinna svida om, så det var bara att bita ihop. MEN jag klarade faktiskt HELA dagen/natten/morgonen utan att grisa ner mig, helt otroligt!

 2. Mirijam, Mirijam, Mirijam! man reser i valfri utstyrsel (dock ej samma som partejkläderna) som man kan skrynkla ned och befläcka med valfri reskost bäst man vill (burgare från old school grill istället för snabbmatskedja har mer och kletigare dressing, tips!). väl framme svidar man om lite käckt förstår du och tadaa – fläckfri och snögg! (förhoppningsvis tills fördrinken serveras iaf)

  MVH,
  SnusförnumstigaFia

 3. Köp en galltvål! Tar bort fettfläckar (det gör inte Vanish), ibland ÄVEN OM DU REDAN HAR TVÄTTAT PLAGGET en gång. Världens bästa grej, trust me.

 4. VATTEN OCH SALT! Jag räddade min vita studentklänning från de rosa champagnedropparna efter studentfrukosten, som en rand över hela magen med hjälp av vatten och salt. Ös på vatten, ös på salt -> Suger upp all vätska och all färg och.. allt! Brukar finnas tillgängligt också kring mat, ett plus!

  En varning för vanish, vi blekte fläckar över hela soffan efter att ha sprayat på det.. 🙁 (testa på någon liten bit som inte är så synlig först alltså!)

 5. ja, vanish spray (inte så miljö och allergi vänligt men bra i såna här lägen när man inte vill ställa sig med en galltvål)

  Blöt försiktigt med ljummet vatten, spraya med vanish, vik och gnugga försiktigt tyget och skölj. Torka genom att pressa vanligt toa eller hushållspapper på båda sidor.

  Funkar varje gång.

Kommentera