Min kille laddade nyss upp den här bilden på fejjan. Det är alltså en motivlackad lastbil som han precis gick förbi. I Malmö. I Sverige. År 2011.
Så många frågor som snurrar i mitt huvud nu alltså. Varför vill man ha det motivet? Hur fick han någon att verkligen göra det? Finns det en chans i hela helvetet att han någon gång kan få en vikarie att köra hans bil? Har han en tjej och vad tycker hon om det här? Eller, kort och gott: Är han helt jävla efterbliven?

14 reaktioner till “Varning för knullchock

  1. ..och jag lärde mig häromdagen att en gorillapenis bara är 5 cm lång, så bilden är fel på så många sätt.

  2. Brudar, brudar, brudar – ingen panik! Jag undrar mest hur man kommer på att över huvud taget skaffa ett sådant motiv på sin lastbil… Men kom igen, det är bara en bild. Ingen som blir skadad av en bild. Förutom möjligen alla med någon form av sinne för stil, som blir blinda av den enkla anledningen att motivet är sjukt fult…

  3. Alltså, bilden är så sjuk så det finns inte!! Personen som lör bilen tycker säkert han är ascool och tror alla andra oxå tycker det.

  4. wäää, jag hatar den där! ser den jätte ofta häromkring mig. funderar på att spraya över den någon gång om jag hittar lastbilen parkerad. så jävla äcklig är den.

    ps, hojtar till om det där erbjudandet om hundprommis eller kaffedrickande! vi kan kanske hitta en dag/tid snart som passar 🙂

  5. men fyyyy. Så vidrigt.

    Kan ändå inte sluta tänka på att vi alla antar att det är en man som kör den här bilen.

Kommentera