Fifi:
Hur kom det sig att du flyttade just till Malmö? 
Jag och mitt ex flyttade till Skåne från Öland för att komma närmre fallskärmsklubben. En kille vi kände litegrann skulle hyra ut sin lägenhet på Möllan så vi tog den i ett år. I samma veva kom jag in på journalistlinjen i Skurup och efter det har jag jobbat för fullt och blivit kvar. Det var 2006, så jag firar femårsjubileum som Malmöbo i höst!
Vem är ditt frikort? 
Zlatan. Mycket lägligt med tanke på flytten.

hundenebba:
Utbildning? Jag menar efter esteterna och snowboardgymnasiet…
Ja, det är ju j-linjen i Skurup då. Brukar skryta om att jag har noll högskolepoäng. Är inte säker på om det är något att skrävla om dock.

Lilla Fröken:
Jag har inte fattat hela katthistorien: varför blev det ingen förut? Ska ni skaffa en nu?  
Dom verkade inte helt pålitliga. Tyvärr. Något kändes fel. Är fortfarande lite sorgsen och blev helt bölig när jag hittade en bild på fin-Calisto i datorn häromdagen. Just nu är det ingen katt på g, men kanske i framtiden.

mt:
haha, jag är sjuk i huvet för jag läser igenom vad folk har frågat här å ba: JAG VET DET! JAG KAN SVARET! he. he. berätta mer om tobbe! det är ingen fråga bara en önskan.
Din önskan är min lag, mt. Tobbe är det finaste som finns och mannen mitt universum kretsar kring. Jag har aldrig känt mig så mycket som både mig själv och som en del av ett team, som jag gör med honom. Han är rolig. Han är skitsnygg. Han är den mest ambitiösa människa jag någonsin träffat. Han skulle gå genom eld för sina vänner och när jag är sur eller ledsen så sjunger han en liten sång och dansar en liten dans tills jag blir glad. Jag är helt övertygad om att vi kommer leva ihop resten av våra liv.

Ninni:
Om filmen om dig skulle göras, vad skulle det bli för genre? Vem skulle spela huvudroll? Biroller? Och vilken filmmusik skulle spelas?
Det skulle bli en Fucking Åmål-film. En lite trasig start som slutar lyckligt. Och det ska vara mycket humor. Drew Barrymore spelar mig, sen kan Johnny Depp, Ellen Page, Bill Skarsgård och Lisa Williams slåss om birollerna. Soundtracket skulle vara ganska blandat, typ singer/songwriter och rock.
Om du bara fick bära en outfit resten av året, vad skulle du då ha på dig? 
Leggings i glad färg, svart kjol, svart topp. Converse. Stora plastsmycken, ljusljusrosa hår.
Och om du bara fick äta en maträtt resten av året?
Lax med avokado, ugnsrostat sötpotatis, körsbärstomater, och en sås med vitlök, feta och soltorkade tomater. Åh, nu blev jag hungrig.
Ps: Jag är din fd granne, det var mig du ärvde balkongsoffan från 🙂 
Wiiii, TACK!

De kallar mig Linda:
Så såg jag att någon redan frågat den frågan jag ville ställa men jag frågar ändå! Vet du någon bra tatuerare i Malmö alternativt skåne eftersom du har så många fina själv!
Tack! Jag har gjort mina på Hjärtat av guld, Tattoo Shop och Eyescreamtattoo. Rekommenderas varmt!
Hur kom du in på detta med fallskärmshoppning (även fast du inte är så aktiv nu)?
Minns ni tv-programmet ”Position X”? Nej, ingen annan heller. Men det var ett sånt när man skulle bli jagad av kändisar ni vet? Mina kompisar Petter och Otto var med där och fick göra ett tandemhopp på Skånes fallskärmsklubb. Efteråt så ringde Petter till mig och var helt lyrisk: ”VI MÅSTE BÖRJA HOPPA FALLSKÄRM!” och det var ju bara att hänga på.
Vart i Malmö bor du ungefär? (jag är ju ingen stalker heller!). 
Mellan Nobeltorget och Rosengård. Ungefär. Vitemöllegatan för att vara exakt.

Puti:
Jag skjuter lite från höften: Vad tycker du om Lund?
Jag älskar Lund! Hängde mycket där med mormor när jag var liten, är typ aldrig där nu. Himla synd. Måste åka in till Arimand och äta en briebananmacka med mamma när hon kommer ner nästa vecka.
Vad tycker du om Göteborg?
Jag älskar Göteborg! Bodde där under ett par år, typ -02/-03/-04. Delade lägga med min kompis Jessica på Linné, hängde i Slottsparken med min daghund Grisen, drack öl som om livet hängde på det på Rumpan bar och blev tokförälskad för första gången. Gud. Det är länge sen nu.
Favoritöl?
Trashy blonde, Anchor steam, Starobrno.
Favoritfärg?
Mäh hallå, rosa?
Vilken är den bästa dokusåpan genom tiderna, och varför?
Baren, 2001. För att dom som var med var så himla otroligt dumma i huvve utan att fatta det själva. Följde slaviskt.
Gillar du att titta på sport? (utöver roller derby asså)
Absolut inte. Jag gillar inte ens att titta på Roller Derby. Alltså, jo LIVE, men inte på tv. Ingen sport. Var på min första hockeymatch i vintras och då är jag ändå uppvuxen i MoDo-land.
Vad tycker du om Zlatan?
Jag älskar Zlatan!
Kaffe eller te? (kaffe, va?)
Alltid kaffe! Nam nam nam! Åh, nu blev jag kaffesugen.
Är du allergisk mot nåt?
Pollen. Nåt så in åt. Har dock gått helt okej i år, hoppas på att det växer bort.
Höger eller vänster? 
Högerhänt. Röstar vänster.

Sugen på mer? Del ett i frågestunden finns här.

6 reaktioner till “Svar på frågorna #2

  1. Mäh… fan vad rörströmsk jag var idag då. Tro om inte det trillade en liten tår när jag läste din fina beskrivning av din kärlek till Tobbe. Män guuuuuuuuuud!

  2. Jag visste inte att du har bott i GBG, det var värst!

    När jag var bäbis var det tydligen inne med frottésparkbyxor i pastellfärger, samt omlottröjor som påminde lite om tvångströjor…

Kommentera