Det här med att rött och rosa inte matchar, kan vi döda den myten nu? I dag kör jag den på både jacka och tygkasse, mycket snyggt! Jag tror att det är min bästa kombo faktiskt, i alla fall på delad förstaplats med rosa/gul. 
Bubblare: turkost/limegrönt.

Vilken är er bästa färgkombo?

16 reaktioner till “Färg är fint!

 1. grönt (ej lime utan liksom, basic grönt) och rosa är faktiskt fint ihop, insåg jag häromdagen då jag provade massa olika plagg samtidigt på en affär. pepp! varifrån kommer denna fantastiska tygkasse btw? måste få veta! trevlig helg!

 2. jag älskar färg och tycker alla färger ihop är snyggare än svart och svart eller svart och grått.

  men marinblått och gräsgrönt är underbart. och turkost eller ljusrosa till brunt. åh!

 3. När jag gick i fyran ( på nittonhundratalet ) så sade min klasskompis, på allvar:
  – Jag kan egentligen inte gå brevid dig för rött och rosa skär sig…
  Jag hade en röd täckjacka och hon hade fått en ny cerise fuskpäls.
  Jag fattade liksom inte riktigt poängen med det hon sade men kanske ledde det till att jag nu blandar färger hej vilt, vem orkar bry sig liksom.

 4. Grått/Rosa eller ljusgrönt/rosa eller ljusblått/rosa eller rött/rosa eller orange/rosa eller svart/rosa eller bara vad som helst med rosa! Älskar rosa, men det är väl ingen hemlighet. Har du köpt påsen på TGR? Jag har köpt den blåa med orange text som det står ”Det er for vildt på”. När jag visade min kollega den sade han: Men Eelena, köper du så mycket kött att du måste ha en speciell kasse till det. Jag bara: Ja, när jag går till slaktbilen och köper mitt halva, blodiga lamm så lägger jag det i min tygpåse för vilt. Danskan har inte haft någon stor genomslagskraft i Värmland.

 5. Oh, grått/rosa och turkost/blått! Nu lyckas jag oftast klä mig i grått/svart av någon anledning, men det är nog för att jag aldrig lyckas tänka igenom mina klädval på morgonen 🙂

 6. Jag har ett par rosa snickarbyxor, till dem har jag röda converse. Var tveksam i början, men nu när jag behöver ett par nya converse lutar det åt att det blir rött igen, jag gillar det! Eller lila, eller gul, eller… Måste converse finnas i så många olika färger? Får kanske bli nån annan sko för enkelhetens skull.

 7. Håller med i alla kombinationer. Vill bara lägga till cerise/orange och lila/orange. Ju mer färg desto bättre!

 8. Gillar ljusblått/tomterött och turkos/rosa (tänk 50-tal) lite extra nu.

  Men vi kan väl komma överens om att mörkbrunt/svart inte är en hit?

Kommentera