Jag tänkte nyss på allvar ”åh jag kan väl gå ut och kissa Alfie i overallen, ingen kommer ändå se mig”. VAD ÄR DET SOM SKER?
Tilläggsinfo: dokumentär om dansbandsveckan i Malung på ettan, HEL-VE-TE vad full jag har varit på den där folkparken under mina gymnasieår. Tilläggsinfo 2: Ja jag SKA byta kanal.

6 reaktioner till “HJÄÄÄÄÄÄLP!

  1. TuvaMinnaLinn och Veronika: Men eller hur, när jag köpte Tobbes så bara ”ja den här sorten är ju liiite varmare, perfekt när man ska grilla efter en dag på stranden” och jag bara ?????? ska man ha dom UTOMHUS? Men det ska man tydligen. Såg en kille i min ålder på skateboard med en sån också för ett tag sen, så jorå. Rys.

  2. Lilla Fröken: Ja herregud. Jag har aldrig varit på dansbandsveckan, men det var ju typ ”disco” och konserter där när vi gick i skolan. SOM man har försökt planka in och rasat över staket och hickat framför vakterna och vinglat hem mitt i natten.

  3. När jag vickade sist var det en i klassen (en nia) som hade sån där overall. Och med tanke på hur viktigt det är för högstadie-kids att vara ”rätt”, så får man nog ha dem offentligt?

  4. Ja jävlar dbv… Sist jag var där var 2004 och då var jag full och stenad i 6 dagar och efteråt ville jag dö av ångest och har sen dess inte satt min fot där. Hästen är beräknad mitt i ”vicko”!!

Kommentera