I morgon ska jag dricka mitt morgonkaffe ihop med Eelena innan hon tar tåget hem till Värmland. Ska bli mycket trevligt. Och hon är inte den första bloggaren som jag träffar på riktigt, faktum är att ni börjar bli ganska många nu! 

 • En dag strax efter att jag köpt lägenheten fick jag en kommentar från Linnéa. Kalle som ägde läggan var hennes sambo – och hon och jag hade visst gått på samma lilla pluttgymnasium i Malung. Även om vi träffas ganska sällan så är det ändå hyfsat regelbundet och jag ser henne inte som en bloggkompis längre utan som en kompis som har en blogg. Om ni fattar.
 • Sen träffade jag Erika som hastigast på stan när hon nyss hade fått Set. ”Men GUD vad liten du är, du ser mycket större ut på bloggen” sa jag efterblivet. En gång har hon varit hemma hos mig med en gemensam kompis och det är fan synd och skam att vi inte ses lika regelbundet som vi fejsbookar. (Om ni undrar varför hon inte ligger i min blogglista så är det för att det inte GÅR att lägga till henne för blogspot hittar ingen rss-feed och om jag försöker ta in henne från Google reader hamnar man bara på den här sidan, kan någon förklara varför?)
 •  Sen var det nog dags för min och MT:s episka öldejt i Stockholm. Sällan eller aldrig har jag haft så sjukt trevligt med någon jag aldrig träffat innan. Bloggkärlek FTW! Hennes blogg är hemlig så ni får ingen länk, vilket är jävligt synd för er, för hon är helt fan-tas-tisk I tell you!
 • Och Madde bloggar förvisso inte längre (tyvärr!), men det var så vi blev kompisar. 
 • Ehhh. Varför började jag med det här i kronologisk ordning? I alla fall så kanske det var dags för Katta, Karin, och Emster-dejten sen. En av årets bästa helger!
 •  Nu när vi var i USA fick vi äran att dricka ett par öl och sova i Cinderalleys gästrum. Mycket fint! 

Så fatta hur många irl-polare man får av att blogga! Jag är även kompis med massa folk på fejjan. Fifi till exempel. Och Ebbas matte, Fatshionista och Jennie. Vinsa (som jag tror vill vara anonym) och La Linda som jag ska dricka öl med på Kristi himmelsfärd.
Bonusinfo: Personer jag dör om jag inte får träffa snart: Caisa (vars – numera hemliga – blogg jag läst längst, sedan 2004) och Linn. Helt klart bästispotential där alltså.

10 reaktioner till “Varför sociala medier är just sociala

 1. Men buhu! Jag vill också dricka öl med dig snart, men så sket sig allt och är uppfuckat ftf. Men semestercruising förbi Malmö – jag tänker att Alfie kanske är hemma i juli (okej, jag är kanske sjuk som planerar saker utifrån när tigerkorven är hemma, men jag vill hemskt gärna träffa honom – även Tobbe).

 2. Jag hoppas förstås på att få träffa dig IRL nån gång!

  Nä, jag tror inte att det går att föreställa sig hur en förlossning kommer att vara, det är ju så olika och man vet aldrig vad som kan hända. Det var i alla fall en upplevelse!

 3. Åh mirri vad du är fin å snäll! Jag blir glad. Tar en semi-paus från bloggande just nu för jag är så stressad över skolan att jag grinar men jag kommer tillbaka snart och jag funderar på att ta bort lösenordet och ba skriva fritt. Så får dom väl låsa in mig om dom anser att jag inte är kapabel att flyga flygplan och vara galen i huvet samtidigt. Puss på dej och du, tack för inbjudan, jag ska komma ner till Malmö en helg i sommar om det så är det sista jag gör!

 4. Ja, det är märkligt att folk kan tycka att man är asocial när man bloggar, twittrar och fejsbookar…

  Tjoar till om jag ska till Malmö så vi kan dricka ditt favorit vin!

 5. Basta inlagget! Har ar det ju lite knepigt att traffa (svenska) bloggare, om de inte just kommer forbi och dricker ol och sover i ens gastrum 🙂

Kommentera