Balkongen såg ut som kriget efter att vi målade om i köket och slängde ut allt där utan att ta in det igen.
Grejer som ska till återvinningen, sånt som ska till Myrorna och sånt som ska… slängas, allt har samlats där ute. Så fort man inte vet vad man ska göra av något hivar man ut det där och stänger dörren. Vilket tyvärr inte hjälper eftersom den är av glas – och all utsikt från vardagsrummet går genom balkongen.
Edit: Jomen föffan, det blev ju bra det här. Hur det ser ut i resten av lägenheten tänker jag inte visa. He he.

2 reaktioner till “Okej ballen – nu är det krig!

  1. Värsta sköna balkongen ju!

    Har man sprungit en halvmara måste man ju belöna sig lite. Eller mycket. Efter ölen käkade vi pizza och sen drack vi öl och sprit hela natten. Det tycker jag att du ska göra efter din prestation i augusti också!

Kommentera