Dagens i-landsproblem: Hittar inte fjärrkontrollen och Aktuellt har ett orimligt långt inlägg om svenskars magproblem. Magdoktorn i studion vågar inte ens säga fisa utan ”då blir man svullen och kan inte göra sig av med den luften utan att… Att. Att… Ja” och man bara ”DET HETER FISA FÖR FA-AN”.
*sträcker mig desperat efter fjärrkontrollen”

4 reaktioner till “Var det verkligen en viktig nyhet?

  1. Katta: Eller hur!?

    Jennie: Springer direkt! Och som svar på twitterfrågan: DÖR AV TACKSAMHET ÖVER EN GUIDE!

    E: Jag vet inte ens vad du heter, jag heter Mirijam PinkPony Geyerhofer, kolla stavningen, finns bara en! 🙂

  2. Alltså. Har sökt och sökt men hittar dig inte, bara din bloggsida. Lägg till mig är du gullig.

  3. FIS FJÄRT BRAKARE RAKABAJSARE FJUTT! 😀

    Blänk blänk blänk, jag drog värsta långa svaret på objektivfrågan i mitt eget kommentarfält! ville bara inte att du skulle missa att kolla 🙂 Spring spring!

Kommentera