Men dra mig baklänges! Både Linnéa på Jag är iallafall ynge än… och Jennie som bloggar på Limepuff.se/Jennialiskt.se överöser mig med lovord i dag! Det är ju så man vill grina lite av rörelse! Tack snälla!
Men man ska ju inte bara ta och ta och inte ge någonting tillbaks, nej vet ni vad. De fem bloggar som jag skickar vidare min länkkärlek till är:

Okej, Cinderalley har fått ett gäng länkar härifrån på sistone så ni har nog redan fattat att jag diggar henne. Och hur kan man inte? Livin’ la vida loca i San Diego, gift med en man som är magrutorna personifierad, kör en liten röd cabbe och älskar tatueringar.

Dessutom är hon kompis till min högstadiebästis Christian, han bara ”du borde träffa min kompis Sanna när ni är i San Diego, ni skulle gilla varandra!” och jag bara ”Du menar Cinderalley? Hon har redan erbjudit oss att bo hos dom via bloggen”.

Karins Konstgrepp. Åh Karin. Jag vet ingen som bloggar så… bra som henne. Hon måste lägga en miljard timmar om dagen på alla sina finurligheter. Kolla in det här till exempel. Man dånar ju. Ens egna blogg känns plötsligt ogenomarbetad och supertråkig, för det som Karin gör liknar inget annat. Tur då att det inte är en tävling (men om det vore en tävling så skulle Karins blogg kicka rumpa med alla andra).

Just Another Fucking Blog. Ett lysande exempel på att många uppdateringar inte behöver betyda tråk. Verkar vara en sån där människa som är sjukt rolig även på riktigt och dessutom är hon klok som en bok,  snygg och rolig på Facebook.

Lotta. Fina fina Lotta Riot som jag lärt känna genom roller derbyn och gemensamma vänner. Världens bästa morsa till lilla W, har ett enormt stort derbypepp och kämpar som få med att få ihop skola med resten av livet under våren. En av få människor som jag lärt känna i vuxen ålder och verkligen… gillar. Ni vet, G I L L A R.

Krickelin-Krickelin. Det finns ingen som får mig att vilja köpa hus, skaffa barn, plantera om blommor och gå på loppis som hon. Superfina bilder och hennes blogglista är en orgie i länkar till andra fantastiska inredningsbloggar. Älskart!

Tjoho, roligt! Det här var en välbehövlig spark för att få igång Mer länkkärlek till världen helt enkelt. Fler värda bloggar inom kort alltså!

4 reaktioner till “Länkkärlek, eller "dagens hybris II"

Kommentera