Jag är på väg till jobbet nu men hade hellre sovit. Jag är så T R Ö T T.
Nu kanske ni bara I hear ya sistah, men nej – jag är tröttare än ni kan ana.
Oj, det var värst. Hur trött är du egentligen Majsan? undrar ni då. Och jag vet faktiskt inte om jag orkar svara på det, men jag gör ett försök.

Jag är så trött att jag hade kunnat somna här och nu, gåendes längs med Amiralsgatan. Så trött att jag ”bara skulle blunda lite” igår, men sov i en och en halv timme, lite sådär mitt på dan. Och alldeles nyss höll jag på att dra käken ur led i världens största gäspning, trots att jag sov middag ända till fem minuter innan jag lämnade lägenheten.
Hade det kommit ett gäng galna krokodiler och börjat tugga på mig nu så hade min enda tanke varit: åh vad skönt, kör mig till sjukhuset och bädda ner mig så jag får sova lite.

En reaktion till “Åh vad jag är… ZZZZZzzzzz

  1. Det där med att gäspa käken ur led är inget jag rekommenderar. Min mamma gjorde det en gång och det gjorde tydligen vansinnigt ont. Mormor däremot kunde i årtionden efteråt skratta och säga att hon aldrig hade sett ett så stort gap. 🙂

Kommentera