6 reaktioner till “Tobbe påstår att jag bara köper helt superonödiga grejer på Tradera

 1. Postmannen: Vi får diskutera det här hemma sen.

  Hundenebba: Precis så.

  Killmamman: Nej jag menar det, supernödvändig snarare!

  Lotta: Mkt bra initiativ, ska hälsa honom det!

  Caisa: Jag vet inte vad det är? Rävekorra kanske? bra idé med Tradera-guide, ska absolut knåpa ihop en så alla fegskitar vågar sig på!

 2. Hehehe, jag tänker lätt börja handla på Tradera nu. Bara för den där rävbäbisen. Eller är det en ekorre?? Jag har inte vågat än, är det krångligt innan man fått kläm på det? Åh, kan du inte skriva dina bästa Traderatips och vad man ska tänka på när man är nybörjare? Tror inte jag vågar annars. /Fegskit

 3. tobbe har fel. hälsa honom att som pris vinner han äran att damma alla nyinköpta ting vi städningen.

 4. Hade det vart nån onödig grej då och då så hade jag knappt gnällt nånting, måste ju gnälla, jag är ju kille… VARJE dag, eller nästan iaf, kommer det ett (ibland två eller tre) paket eller den att brevbäraren ringer på och tycker brevinkastet är för litet är ju för skön…

Kommentera