Ligger med datan på magen i soffan i lägenheten som ser ut som K R I G E T och vet inte riktigt vad jag ska börja med. Kanske att jag låter det se ut som det gör till köket är klart, är svårt att få någon slags ordning när man plötsligt har samma antal saker men ett rum mindre.
Saker jag har ärvt från min mor: Tunt hår, hamstertendenser. Tack mamma. Det ser ut som jag har loppis i vardagsrummet, ändå lite festligt.

Nej, om man skulle ta och dricka lite mer guldkaffe och kolla in roliga inredningsbloggar, har ni några bra tips eller? Krav: Färgglatt, lekfullt, 50-tal, rosa. Den som skickar länk till någon tradig lantlig/stilren/shabby chick-blogg får stryk, okej? Puss.

3 reaktioner till “Majsan och loppisläggan

  1. Japp det är det festliga vi är ute efter. Puss mitt lilla äpple.
    Jag ska nog raka av mej det tunna håret.

Kommentera