Hörrni folket i snökaos-Stockholm, JAG LIDER MED ER! Allvarligt, så sjukt taskigt att bara slänga ner all snö på er! Kom hit, ni får bo med mig och Tobbe i våren istället.

7 reaktioner till “Naaaww!

 1. Ska strax baxa in 55kg hund i en volvo 740 kombi å försöka åka 2km. Jag bävar!!!

  Sen ska jag ta över o vara den som får alla bajsmackorna för tydligen är all personal som jobbar för SL skyldiga till trafikkaoset! 😉

  Hurra för vinterpepp!!!

 2. Ja, tack!

  Mamman kom just hempulsande med matkassar (hon ska pyssla om sjuk dotter och bjuda mina kompisar på middag). Hon blev omkörd av den enda bussen som gått på flera timmar när hon hade 35 meter kvar till porten.
  Hon passerade en man på längdskidor och en kvinna som skottade fram bilen med en barnspade a la sandslottsbygge. Helt galet!

  Jag fortsätter sitta med foten i högläge och vänta på sommar och soool!

 3. Gulle! Ja fy fan, det är kaos här. Jag är hemma eftersom jag inte tar mig till jobbet. Bussen är inställd och tunnelbanan går inte på grund av strömavbrott. Lite stressande, men jag försöker rulla med det.

Kommentera