Träffade tjejerna från Skambyrån i dag. Drack kaffe, högläste pinsamma tonårsminnen och diskuterade upplägget till dagen D.
D som i Dör Stora Skämsdöden.
Men det blir nog bra det här, man får ju hjälp med sin text, det stryks och ges förslag och komprimeras så att ens cirka 20 minuter (!) på scen ska funka för publiken. Och så har man genrep och får dricka öl innan man går upp och ställer sig vid micken, plus att man får välja en låt som spelas när man går av scenen.
Inga problem alltså, om det inte vore för att man även skulle LÄMNA BILDER TILL ETT BILDSPEL SOM SKA VISAS PÅ VÄGGEN BAKOM EN NÄR MAN LÄSER.

Alltså, om texterna är fruktansvärda så är typ min ”stil” från högstadiet en miljard gånger värre. Tänk er Ångermanlands enda skatepunkare. Tänk rakat på sidorna, mohikan i hästvans och LUGG. Tänk att jag hade gjort hål i läppen med en brosch. Minns ni märket Psycho Cowboy? Inte jag heller, tills minnesbalken påminde mig i dag. F Y F A N.
Och dessa bilder ska alltså projiceras på en vägg medan jag läser texter om hjärta och smärta inför tvåhundra åhörare. Jag säger då det, Skambyrån kommer gå back på den ofantliga mängden öl jag tänker hälla i mig backstage innan jag äntrar scenen.

11 reaktioner till “Men hjälp – ska ni ha BILDER också?

 1. Hihihihi Mimsan!!
  Jag skrattar inte åt dig, jag skrattar ÅT dig om du förstår vad jag menar…
  Hahahahaha I lööööve

  Jessica

 2. Jag älskar dej och jag älskade dej då med. När du hade gul hoodtröja och Psycho Cowboy jeans !

 3. Katta: Haha, ja det är synd att det är en torsdag! (Jag kan inte bestämma mig för om jag VILL att folk jag känner ska vara där eller inte).

  Sandra: kom och supporta och hälsa!

  Hundenebba: Tack, det känns lättare med pepp!

  Nina: Blir jag hånad av någon så DÖR jag!

  Hanna: JOOOO! Det är ju ditt fel att jag ska dit!

  Jennie: Ja det är en bit till Malmö!

  Tigerr: Jag VET! Jag hade en gul hoodtröja som inte var av denna världen!!!

 4. Åh, Psycho Cowboy! Det finns inga bilder på mig från den perioden och gud vad jag är glad för det. Bad faktiskt mina föräldrar rota upp jeansen i höstas eftersom jag ev. skulle haft dem på halloween…mamma frågade om hon kunde få låna dem och ha som tält när hon skulle ut med skolbarnen 😛

 5. Säger som Katta, varför i helvete är det på en torsdag?! Hade kunnat bli awesome. Inte för att håna dig såklart, utan peppa! Vi skrattar med dig, inte åt dig… (a)

 6. Jag känner inte dig iof, men idén är ju så himla briljant. Om jag kan så ska jag lätt gå och kolla. Får ju supporta när det händer roliga grejer i skåne!

Kommentera