Kära dagbok!

Jag har efter 31 år med tragiskt rumpnissehår hittat räddningen, och den life savern stavas K R U S T Å N G. För tunnhåriga människor som jag är detta en större uppfinning än både hjulet, elden – ja till och med större än mugghållare för kaffet när man kör bil. De två senaste gångerna jag varit hos Anna (frissan), så har jag sett ut så här och så här. Änd aj löv it.
Så vad gör man då när man vill se ut som ett nyfönat penntroll utan att gå till frisören? Jo, man beställer en liten VOLUmini compact styler

 
Före: Buuhuuu, vilket tunt hår, gud, varför gör du så här mot mig???  
Efter 5 (!) minuter: Så nöjd att jag typ ser DRYG ut.

6 reaktioner till “Dagens snygghetsstips!

  1. Jag missade nagelacket och lite verandapimp. För nu är jag hemma och packar upp. Det är helt underbart;)

  2. jag fick en volumaster när jag fyllde 29 och fattar inte vad jag gjorde innan jag hade den. kan tipsa om Dust it oxå, eller den billigare varianten från Proffs som är asbra om man har platt hår.

  3. Riktigt tjusigt! Vart går du och klipper dig förresten? Är på ständig jakt efter en bra, inte allt för dyr frisör i Malmö… Om du har tips tar jag tacksamt emot dem!

Kommentera