Spontan tanke, varför är mitt Photo Booth så sinnessjukt dåligt?

Nu låter jag lite som typ eh Kissie? Lissie? Dissie? Ja, vad dom nu heter. Men i alla fall så kan man vinna ett litet kit med grejer från Cliniderm här i Majsans blogg! Woohoo, känner ni peppen?
Om nu någon tror att jag är en sponsrad boggare så ska jag först bara skratta ihjäl mig, sedan meddela att så inte är fallet. Däremot så är jag en så kallad Buzzador som får chansen att prova grejer gratis och sen utvärdera dem åt företagen. Och har man en blogg så kan man då komma med i såna här kampanjer och få äran att känna sig lite extra viktig.

Så, nu kan du vinna ett golligt minikit med dagkräm, nattkräm, kräm för speciellt torra partier, rengöringsmjölk och en skin tonic. Jag har fyra förpackningar, varav en blivit lite naggad i kanten under transporten, men skit i det, det är ju insidan som räknas.
Det du ska göra är att gå till Cliniderms hemsida och leta reda på svaret på frågan Vilka två barriärer är hudens viktigaste skyddsbarriärer?. Maila mig sedan rätt svar på mirijam.geyerhofer@gmail.com. Ska vi säga att ni får veckan ut på er? Okej, bra, puss. Må bästa kvinna (man?) vinna!

En reaktion till “Vinn med Majsan!

Kommentera