Emster är den roligaste av de roligaste.
Jag har varit en trogen följeslagare under ett par år och blev faktiskt lite nojig över att bloggen skulle förvandlas från skojblogg till post-bäbis-tråk-blogg när hon blev på smällen men OJ vad jag inte hade behövt oroa mig!
Ingen skriver som Emster, koolaste katten i stan. Ny rad, utskrivna förkortningar, stor bokstav efter punkt och så vidare, sånt sysslas det inte med på den här bloggen. Men trots att varje svenskalärare hade kippat efter andan av förfäran så kommer hon bli världens bästa barnboksförfattare. Sådeså. Emster, jag älskar dig!

 
då när jag var första ggn som vuxen i götet gick vi såklart på avenyn. det var en varm härlig sommardag och jag gick och ropade ”avenyyyn” på göteborska hela tiden och fotade alla spårvagnar som åkte förbi. blev vansinnigt förälskad i gbg. mest för att KONSUM hade en uteservering där man kunde äta billig mat och ta en öl. ÖL! Riktig ÖL på Konsum. sånt har vi inte i sthlm. har mkt mkt fint kort på mig när jag dricker öl på konsum på avenyn. den där sommaren såg jäl ut som värsta rockkillen också. mkt sexigt. jag frågade honom om han tyckte att jag var snygg och han sa ”visst” och jag frågade ”på en skala ett till tio” och då svarade han ”fyra”, det vill säga UNDER MEDEL! var nära på att ta tåget hem, jävla gubbe!

En reaktion till “LÄNKKÄRLEK #7

Kommentera