Ni vet huset som jag skrev om? Vi ska på visning i morgon.
Jag VET att bilderna är från i somras, jag VET att det är noll (0!) bilder från insidan och jag VET att man kanske inte kan sticka iväg och spontanköpa en hästgård så där utan vidare bara för att man har tråkigt.
Men jag vill. Och om man vill så får man. Eller hur då?

10 reaktioner till “Klart ponnyn ska ha en hästgård!

 1. Byggaar 1909 betyder att huset kan vara hur gammalt som helst. Registren kom till daa och alla hus som byggdes innan fick aartal 1909 i sina dokument. Hittade lagfarter i mitt hus fraan 1847.

  Kan vara vaert att taenka paa om man vill goera stoerrre renoveringar, man kan hitta lite av varje naer man boerjar riva i vaeggarna och det aer bra att ta hjalp av naagon med stor kaennedom om byggteknik fraan foerr…. 😉

 2. Katta: Bra pepp, det låter fint!
  Och nej, var inte orolig! be om fredagen också så kör vi en all in!

  Linda: Alltså… jo, jag måste ju det eftersom jag ser POTENTIAL i vilket skit som helst. Speciellt skit MED EGEN ALLÉ!

 3. Klart man får. Och vaddå, hellre åka och kolla på det än att inte göra det, tycker jag.

  PS. sambon är fortfarande glad över utsikten att slippa mig en natt – bör jag vara orolig?

Kommentera