Katta Kvack. Denna fantastiska människa. Hon är då den andra av de båda rödhåriga bloggcrusharna jag fått under 2010 och ska träffa i februari. Eller, ska vi vara noga (och det ska vi) så är hon den första, eftersom jag började läsa hennes blogg i somras.

Jag tyckte att hon var sjukt cool. Så himla fin, schnögga tatueringar, värsta sminkproffset och allmänt… frän. Ni vet en sån där som aldrig låtsas, som känns rakt igenom geniun och man bara vill bli bästis med.
Jag kommenterade något av hennes inlägg och efter ett par dagar hade jag fått en kommentar från henne. Fattar ni? Från KATTA KVACK herself, jag blev helt starstruck. Och vet ni vad hon skrev? Att hon gillade mig och tyckte att jag var tuff och sånt. Joråsåattehh!
Och om världens ballaste människa skriver att hon gillar en, då kan man ju inte annat än att hjula hela vägen till jobbet.

Om man av någon anledning skulle känna att man inte får nog av att läsa Katta Kvack (det får man inte) så kan man kolla in hennes två andra bloggar: den om tatueringar eller den om läppstift.
I ♥ Katta! Det kommer ni också göra.

7 reaktioner till “LÄNKKÄRLEK # 2

 1. Men åh vad ni alla är gulliga!

  Baglady> Vi har träffats hemma hos Linda, eller hur? PLus att det känns lite som att jag känner dig eftersom Linda pratar om dig så mycket 😀

  emster> Ahmen hallå bor inte du i sthlm. Let's fika eller öla!

 2. Jag älskar också Katta Kvack! Hon är toppen 🙂 Och så är även Du! Rådiggar båda era bloggar och tackar för att ni delar med er 🙂

 3. Men ÅÅÅÅHHH! Precis vad jag behöver idag, är alldeles låg och bedrövlig och har stoooooora vader. Böl!

  Älsk till dig. Ser sjukt mycket fram till februari! <3

 4. Men alltså HUR kan Katta ha en blogg jag inte ens känner till – och om läppstift!? Och, varför är jag inte med och driver denna blogg??

  Också, näääär ska du byta från blogger så man slipper skriva in sina jäkla uppgifter så fort man vill kommentera – vilket är alltid???

Kommentera