Om det finns någon rättvisa i världen så tycker Tobbe och banken att vi ska bo på det här fantastiska stället!
Jag skämtar alltså inte, jag måste ha ett hus. Och Tobbe har faktiskt lovat mig att jag ska få ett skånelänga med egen allé. Faktiskt.
Kritiker kanske ställer frågan ”verkar det inte märkligt att det inte finns några bilder på insidan av kåken?” men på det svarar jag BAH! Man vill väl ändå slita ut allt och göra eget när man skaffar sig ett hus?

7 reaktioner till “*ramlade precis av stolen*

  1. Det där är inte riktigt min smak heller. Det är för mycket. Mitt hus ska max max max vara hundra kvadrat, lite snett och vint, ljust med gamla fönster och det ska knarra lite.

    Lite sladdar på det här så är vi igång! Idén är född, det är bara resten kvar. Vi kirrar det, lätt!

  2. Jag förstår dig, men jag tror inte vi har samma smak, jag vill helst köpa något lite skabbigt och fixa till, det där var lite för… fint för mig. Sen vill jag ha max en halvtimme in till stan så jag inte somnar och kör ihjäl mig på vägen hem från jobbet kl 04.

    Men jag blir gärna din uppfinnarpartner så att jag blir rik och kan köpa ett hus för 6,7 mille om jag VILL. Helt klart.

  3. Nu är jag förvisso en miljon procent partisk men Skilling och Österlen, det är grejer det. Kolla in den här: http://www.hemnet.se/beskrivning/674363?r=2

    Skillinge alltså. Om jag hade haft pengar över hade jag lätt köpt ett gammalt hus antingen vid vattnet en bit utanför eller i de gamla fiskesträdderna. Gammalt på utsidan och min stil på insidan. Jag har en plan för hur jag ska bli skitrik. Du kan få bli min partner. Vi ska finna upp en grej.

Kommentera