När vi skulle till London stod det en tjej framför oss i kön till incheckningen på Kastrup. Hon hade världens finaste rödrosa jacka på sig, med prickar i luvan. Jag stirrade som kusinen från landet, drog henne försiktigt i ärmen och frågade hänfört var hon köpt den, varpå hon svarade DÄÄÄUNEWÄÄÄÄ.
Åh, danskar alltså.

Men som tur är så har jag en god vän som emigrerat till vårt grötiga grannland och hon listade via sms ut att den kom från butiken ”Danefae.” I dag kollade jag upp det och erkänn att det typ står Majsan över hela den här jackan? Och allt annat de har också förresten.

4 reaktioner till “Årets första "jag måste ha"

  1. Meh! Jag vill också följa med…
    Men du, de har ju rea typ 2 ggr om året, varför väntar du inte till dess?

  2. Lena: JA, ska åka över till Köpenhamn med en kompis snart och gå på bla Rice-butiken, tjoho! Synd bara att danska kronan ligger så himla högt, men men…

    Apan: Alla borde ha en!

  3. Det står Leeeena över den där också kan jag säga. ÄLSKAR prickar och älskar starka färger!
    Har du sett RICE-porslinet? Säljs bla. på Broarne. Också must have.

Kommentera