Följande mening på fejjan fick mig att hulka lite framför datorn:

min älskling va heeelt underbar igår…. hann inte till toan utan spydde i hallen kaskad för fan… o till råga på allt så snubbla jag i spyan o föll rakt in i det o bara satt o fortsatte spy…. de äckligaste jag nånsin varit med om… då vaknar baby o hjälper mig städa upp… kärlek säger ja bara….

(Obs, det är inte tjejen som har bloggen som spytt i hallen.)

2 reaktioner till “Äckligast just nu: kräksjukan

  1. aah, får mig att minnas när jag passerade en njursten och började överraskningsspy av smärtan runt 10tiden på kvällen. jag kräktes ca var 10e minut lite varstans i lägenheten tills min raring vid 2tiden följde med mig till sjukhuset och vakade vid min säng tills klockan 6-7 på morgonen när han egentligen borde sova eftersom han skulle tatuera sig dagen efter.

    love sweet love :). eller så var han bara skraj att jag höll på att föda barn men glömt nämna det för honom..

Kommentera