Åh, det är så synd att så många som gör 30-dagarsutmaningen inte gillar att fylla år. Jag är helt tvärtom!
Allvarligt, äta goda saker, få presenter, 300 grattis på fejjan och odelad uppmärksamhet under en hel dag, det är ju jävlarimig helt fantastiskt! Hade förvisso hellre fyllt år på sommaren än tre dagar före julafton, men tyvärr bestämmer man ju inte sånt själv.

Jag kan inte välja en bästa födelsedag, men förra årets 30-årsfest gick inte av för hackor. Jag sket i datum och sånt och firade en sensommarhelg i september. Jag hade hyrt ett ställe på Kyrkekvarn, köpt massa mat, öl och vin, hyrt ljudanläggning och karaokemaskin och fixat badtunna.
Vi var runt 30 pers som hängde där hela helgen och festade som om det var 80-talet all over igen. (Här kunde jag lagt till ”paddlade kanot på lördagen” men eftersom jag var bakfull som en örn och låg och spydde ända till ölbrännbollen så missade jag det. Typiskt 29-åringar, jag är MYCKET mognare nu.)

Och förutom att alla hade minst 30 mil enkel resa för att ens ta sig dit och jag uttryckligen sagt att det viktigaste var att folk kom så hade de ÄNDÅ skramlat ihop 2250 spänn som skänktes till Hundar utan hem som Alfie kommer ifrån. Fina underbara vännerna.

Två heta mansrövar och en gla’ snedlugg på kalas. Fler bilder här.

2 reaktioner till “Day 18 – Your favorite birthday

  1. Helt klart bästa festen jag varit på, o då inte bara för att jag träffade mysigaste Tobias 🙂

    Funderar på att ha fest till våren när jag fyller 30, kanske blir ett liknande koncept.. Fast ditt e ju svårtslaget!!

Kommentera