Åh, allting ska man behöva leta upp själv, nu har jag glott igenom hela internet (och det är stort!) efter den bästa iPhone-appen till blogger men alla rekommenderar bara BlogPress som är BAJS.
Jag vill ha mina bilder 500 punkter breda, så man ser något. Så att det inte är fult och litet bara för att man bloggar på språng. I det här testinlägget valde jag största bildstorleken men fick ändå gå in efteråt och göra bilden större. Och den är ÄNDÅ för liten.

Nej lyssna här: BloggerPlus är bästa appen för att blogga med ajfån! Punkt slut. Man kan ställa in exakt antal punkter och dessutom redigera bilderna innan man publicerar. Och som ni ser på testinlägget nedan så är det ju faen så mycket snyggare.
Kostar bara sju små kronor jämfört med BlogPress, så då har man dessutom femton spänn över till en cheeseburgare och tio bugg.

Håhåjaja, vad hade bloggvärlden gjort utan mig? *pro*

4 reaktioner till “Majsan tipsar om bästa bloggappen!

  1. Tipsade om BlogPress bara för att jag inte visste nån annan som funkar med Blogger. Jag kör ju WordPress så jag har en annan app. Men nu vet jag vilken jag ska tipsa om istället. 🙂

  2. Den där använder jag också, grym! Innan mailade jag inläggen från ifånen, men det blev alltid bara muppigt.

  3. den ska jag köpa pronto! Jag har blogbooster som jag använder från telefonen. Där kan man också ställa in pixelbredd på bilder, men var tredje, ibland vart annat inlägg går inte att publicera. Av oförklarliga skäl, det står bara ”Error”.
    Ibland hänger det sig så jag måste starta om telefonen för att appen ska fungera (vilket iofs är bra, annars skulle jag aldrig stänga av eller starta om den). Plus att det automatiskt bakas in en bild sist i inlägget, som inte ens fungerar! Du kanske har sett en vit ruta i slutet av mina inlägg ibland – det är den.

Kommentera