Allvarligt talat, fick jag någon slags förbannelse över mig efter att jag skrev det här inlägget om Blocket, eller vad är det frågan om? Så här såg gårdagen ut:

Vaknade, hade fått sms ”vi vill köpa din säng, kan hämta den senare i dag vid rätt pris, hör av dig”. Messade (en timme efter att jag fått det) och frågade vilket pris de tänkt sig och fick till svar att de redan köpt en annan säng. Kuken.

Två timmar senare: Fick mail ”jag bjuder 1000 kronor”. Jag svarade NOLL minuter senare (satt inloggad) ”Taget!” och väntar FORTFARANDE på svar.

I går kväll, nytt mail ”Hej jag är intresserad av enbart sängen, inte bäddmadrassen, bjuder 800 och kan hämta i dagarna”. Jag svarade att det var okej, att jag är ledig mån till tors så det går bra att komma när som helst. Har fortfarande inte fått svar.

REEEEEETAAAAARDS.

2 reaktioner till “Blocketretards part II

  1. Hatar blocket, HATAR! Skulle sälja min mobil förut, skitfin samsung nästan som ny med ascoola features. En man ringde mig kl fucking 06 och erbjöd mig 160 spänn för den. Jag ville ha minst 1000:-.
    Alltså blocketfolket är en skamfylld liga verkligen.

Kommentera