(Men hallå, sicka pissbilder! Vad har hänt med min photobooth?)

Kolla kolla, jag har – dam dada dam – *trumvirvel* KLACKSKOR!!!
Det är helt otroligt för att vara jag, jag är typ stans sneakersdrottning. Men så tänkte jag att jag ville ta tag i det där och skaffa ett par ordentliga klackskor så att man faktiskt kan klä upp sig utan att behöva slita sitt hår och leta efter de minst skitiga gympaskorna när man ska gå ut.

Kriterier: ska inte synas, ska inte kännas, ska gå att gå i.
Eftersom jag är nybörjare på det här så tänkte jag att de inte skulle vara så höga men sen tänkte jag ”äh fukk it” och tog ett par elvacentimetare. Fick dem med posten i dag och tänkte gå in dem utan att någon ser, brukar alltså inte stå och vispa pannkakssmet och leka desperat hemmafru på det här viset.

Vad tycker ni, gillar ni dom? Vavava?

(Den uppmärksamme har ju fattat att min tid som klädutamanare är över. Till slut blev det inget kul, utan mer ett tvång. Men tänket är annorlunda, och garderoben rensad på ångestplagg, GÖTT!)

4 reaktioner till “Day 10 – What you wore today

  1. Nej lättare tror jag, jag som är nybörjare tycker ju att 11 cm är lätt som en plätt. Och jag går normalt tro jag, inte sådär framåtböjt bajsnödigt som vissa andra.

  2. Nej nej nej. Såna bilder kan du inte lägga ut när folk håller på och klädbantar. Så sjukt snygga. Måste ha dem. Behöver inte dem. Men alltså. Jag har inga kilklackar. Och de är så fina. Lyllos dig.

Kommentera