Jag älskar verkligen tatueringar. Jag gör ju det. Men alltså… läkningen. Kan man inte bara hoppa över den? Inga skorpor, ingen stelhet, INGET JÄVLA KLADDANDE med salvor. Ingenting.
Allvarligt, jag är trött på att gå och riva mig i armvecket som en galen horsepundare. Kroppen: Laga dig.

5 reaktioner till “Seså Majsan, LÄK!

  1. Ja, jag använder Eucerins lotion och tycker den är fantastiskt bra! Man läker skitfort! Just bepanthen och helosan har jag aldrig lyckats läka med, det har bara irriterat :/

  2. Lina: Jag använder en kräm som heter Aquapor healing ointment från Eucerin. tror inte att den finns i Sverige men en kompis som bott på Hawaii tipsade om den så jag köpte när jag var i USA. Asbra. Annars använder jag bepanthen och om jag bara vill smörja för att det känns torrt, alltså efter att skorporna är borta, men inte det det är helt läkt, så använder jag vanlig helosan.

    Ivana: men gud vad jobbigt! nu känns det lättare att härda ut.

    Katta: ja eller HUR? Jag dör lite varje dag känner jag.

  3. Jag har inget emot läkningen men det är jobbigt när tatueringen ligger på ställen som är svåra att nå. Jag kommer ihåg när jag var tvungen att tvätta och smörja min stora tatuering på ryggen. Jag, i skolan, på en liten, trång toalett. Bara att tvinga kroppen att bli vig haha!

  4. Vet hur det är!! Klådan är hemsk!! Hoppas det ger med sig snart… vad förkräm använder du? För mig brukar det lägga sig inom en vecka och kännas ”läkt” efter det

Kommentera