Dagens iLandsproblem: Företaget vill ge mig en iPhone och jag har alldeles nyss köpt en XPERIA. Med abonnemang i 24 månader.

(Haha, fattar ni: iLands-, hohoho, jag är så skojig, jag förstår verkligen varför ni läser min blogg!)

4 reaktioner till “Ajländpråbblem kåmming app (app, hahaha!)

  1. Hohoho, imorgon är det jag som galopperar iväg till Shock och köper färg banne mig. Mitt hår är ju galet blekt redan så det ska nog gå bra. Ehhrrm. Hoppas jag.

    (Men… var svarade du? Känner inte igen det alls? Säkert på att det var hos mig, var inne på din blogg och kollade där innan i dag?)

    Linnéa: ja, skoj!

  2. Men jag svarade ju vad det var för färg!? Men ok, jag köpte en burk på Shock, Creations heter märket, själva färgen Carnation Pink. Egentligen ska man bleka håret för att färgen ska fästa, men jag målade bara på den med en tandborste för att testa lite, och det höll. Sen tog jag lite till som fick sitta i en stund innan jag tvättade håret igår. Jag är lite för lat för att hålla på och bleka först.

Kommentera