Åh jag är så ARG! Och så den här pms-ilskan då, så man har INGENTING att avreagera sig på förutom sin dumma jävla kropp som bara ska ställa till förtret för en jämt. FA-AN! Jag ska göra kaos med den!

Jag känner att jag skulle behöva göra något för att få utlopp för ilskan, en löprunda hade ju varit perfekt men nähä serru det går ju inte eftersom mina vrister fortfarande är helt paj. Ååååhhhh! Och så hade jag beställt en grej som blev FEL så nu måste jag skicka ett jättejobbigt mail och göra någon ledsen, gaah!

Andra saker som är dåliga:
jag är ful
jag är dum i hövve

Ja, har ni något tips på hur man kommer ur den här känslan av total meningslöshet så hojta till innan jag blir tokig.

12 reaktioner till “JELP!

 1. Sorry vännen det ligger i generna. Mamma var lika dan. Det var nog då hon försökte krossa en full flaska vin i farsans skalle. Och jag kommer ihåg hur du och Manne rymde hemmifrån för att mamma blivit tokig.Det var det ni sa till Lasen när ni kom hem på kvällskvisten. Men jag hade en replokal jag kunde gråta och skrika i 😉
  Det blev lite bättre med Jättenattljus-olja i kapslar som jag åt ett tag. Det tyckte Lasen i varje fall.
  Men jag lovar dej det försvinner med klimakteriet och du har ju gjort halva tiden;)
  Sen blir man lugn och klok, eftertänksam och stark och det skummaste är att man helt glömt hur det var.
  För övrigt är du så himla bra Mimmsan jag älskar dej!!!

 2. Du har värsta läckerkroppen, är skitsnygg och så in i helvete smart. Du har tur som blir arg. Då kan du skrämma elakingar och fräsa åt orättvisor. Själv börjar jag gråta. Ca 2 dagar innan och tills det är över. Typ konstant… Hur kul är det att gråta som lille skutt till precis allt som visas i TV? Och om världens snällaste kille gör varm choklad för att man ska bli glad, ja då bränner man sig på tungan och gråter ÄNNU mer.

  Smal, snygg, smart och arg. Du är bäst!

 3. Ååå, jag sitter i lund o ha PMS också.. Fast mer åt hållet att allt e jobbigt, allt går emot mig, vill liksom bara lägga mej ner o gråta o bli klappad på… Orkar inget o allt suger…

  Mimsan: du e söt som socker, roligast o helt fantastisk… Fuck the PMS!!!!

 4. men lella gomman! du är ju jättefin. och smal. inte sådär ÄCKLIGT smal utan FINT smal, så där FRÄSCH och så har du ascoola tats och jättesnygg hårfärg och så är du gölli och alla tjejera i klassen är superavis på dej för du har tuffaste killen.

  pms är friggin cepe. jag brukar gråta och bli klängig. min kille brukar känna sig helt KVÄVD för jag har sådant bekräftelsebehov.

  en annan sjuk sak: när jag blir arg och känner mig ful blir mitt hår elektriskt. det är sant! och då blir man ju ÄNNU fulare! det är som OMVÄND karma eftersom jag är värd endast det bästa etc.

  kram o puss!

  ps. choklad. ds

 5. jag blir också arg som en varg, jag tror det är bra. gå en prommis i skogen med hunden och skrik lite primalskrik. annars sov tills det gå över. eller skriv arga och underhållande inlägg på bloggen. ps. du är snygg, smart och rolig, inte det där som du skrev.

 6. Min mammas väninna berättade att hon köpte porslinstallrikar på loppis, som hon kastade mot en vägg när hon blev förbannad. Kan tänka mig att det vore skönt (särskilt om man hittat riktigt fula tallrikar). Själv blir jag mer ledsen än arg, och gråter floder, helst till någon snyft-film.

 7. Herre gud jag har varit i det där helveteshålorna miljontals gånger. PMS deluxe. Hittade aldrig nån lösning på det. (jo sen fick jag anti-depressiva för att jag dessutom tappade livslusten när jag skulle ha mens – dvs två veckors depression per månad). Enda grejen som kunde råda lite bot på det var väl träning och helst till jävligt arg musik. Slå sönder saker kan jag tänka mig funkar men det blir så himla jobbigt att plocka upp sen och dyrt att köpa nytt. Men du har min totala sympati. Kan dementera att du är fet, ful och dum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s