Emster:
Vem ska spela Majsan i filmen om ditt fantastiska liv?
Åh gud vilken bra fråga! Jag älskar ju Ellen Page (Whip It, Juno), så om inte hon har något bättre för sig så får hon mer än gärna gör’t. (Tobbe kan få spelas av Eminem.)

Vad är din favoritfrukost?
K A F F E och äggmackor med majo. Äter det typ jämt. Bubblare: hotellfrukost. Men jag bor ju inte på hotell så ofta, så det blir lite mer sällan.

När var du full senast?
Jag tror att det var när jag och Moa var ute och drack drinkar. I alla fall så var jag oändligt bakfull dagen efter.

Mamma:
Vem har utmanat dej i klädutmaningen?
Jag har utmanat mig själv, men hon som startade det hela bloggar här.

När ska ni skaffa en liten onge?
Sen. Men du kommer nog vara mormor innan jag är 35 skulle jag tippa på. Om inte Manne eller Oggan hinner före.

Vad ska du tatuera in för något nytt konstverk, och vart?
Jag ska göra en grej på höger underarm, men vet inte vad än. Sen vill jag göra något på vänster vad, höger axel/nyckelben, baksida höger lår unt so weiter i all oändlighet.

majasofia sa…
Som väldigt ny läsare har inte mycket frågetecken ännu formats men jag skrattade högt första gången jag såg din kommentarslänk. Varifrån har du fått ”klada hestar”? Har också sett en rad olika tester på facebook som är hysteriskt roliga om en klad hest och annat om hestar. Vad är grejen liksom? Jag bor inte i Sverige och har säkert därför missat något mycket viktigt.
Ja du, det började väl med ”Hestmatematik” som var Snel hest und havre und klapp = klad hest. Och så kom det jättemånga nya. Jag vet inte var det kommer ifrån, det bara dök upp på nätet en dag. Googla ”Hestmatematik” så hittar du fler.

Linnéa sa…
Vad är du mest/minst nöjd med utseendemässigt?
Mest är nog underkroppen och huvudet och minst det som är däremellan. Jag har begåvats med en synnerligen fånig kroppsform som innebär att ALLT jag lägger på mig hamnar på mitten. Jävulskt irriterande och svårt att få fason på. Jag skulle behöva gå ner 25 kilo för att få bort min mage, och då skulle mina taxben och min taxröv ha förtvinat för länge sedan så det är ett mission impossible kan man säga.

Vilken är den mest kända person du träffat?
Har jag träffat någon kändis över huvud taget? Jag bodde granne med Timbuktu när jag var liten, räknas det? Och min mosters ex-kille spelade keyboard i Svenne Rubins, fast jag tror aldrig att jag träffat honom. Jag har kramat Gunde Svan när jag var på Bingolotto och druckit öl med Özz Nûjen.

Om du skulle färga håret i en annan färg, vilken färg skulle det bli?
Skulle aldrig hända, men om jag MÅSTE välja så ljusrött, som hon med rosa dunjacka i Stadiumreklamen har.

Hur ska du fira jul?
På jobbet med ett sjuhelvetes ob-tillägg som plåster på såren över att jag jobbar jul för andra året i sträck.

Vad tror du första intrycket av dig är och hur vill du att folk som träffar dig första gången ska uppfatta dig?
Jag tror att de tycker att jag är glad och lättpratad och rolig. Eventuellt ”lite för full” beroende på tillfälle. Och det är väl helt okej.

Vilken är din allra allra godaste mat?
Tapas. Kladdkaka. Allt från Green mango (thairestaurang i Malmö).

Vad vill du döpa dina framtida barn till?
Lut, Larry och Dallas. Det startade som ett internt skämt när jag och Tobbe såg Walk the line och nu typ är det så.

Om du skulle adoptera, vilket land skulle du adoptera från och varför?
Sydafrika. För att jag älskar det landet och gråter inombords varje dag över deras ofantliga fattigdom. Drömmer fortfarande om att kunna flytta dit en sväng.

Vilken ”storblogg” tycker du är den bästa?
Jag läser nog inga storbloggar tror jag, om du menar Blondinbella, Kissie, Dessie, Fnissie och allt vad de heter. Jag läser typ bara roliga bloggar som handlar om folks vardag. Väldigt mycket barnbloggar nu för tiden eftersom det sprutar ut bäbisar som missiler över bloggosfären. Men jag läser Fotbollsfrun och gillade Alex Schulmans fd pappablogg väldigt mycket.

Vilken svensk kändis tycker du är mest överskattad?
Men gud, vilken svensk kändis tycker jag INTE är mest överskattad? Pernilla Wahlgren, Carola, Laila Bagge, Kleerup, Peter Jihde, Charlotte Perrelli, Per Gessle och så vidare.

När ska ni flytta till Veberöd?
När vi känner att 53 kvadrat är alldeles för litet. Och bara om du först eliminerar den där mördarmården.

Vilken är din allra allra bästa film?
Natural Born Killers och alla Shrek.

Tycker du att du är lika rolig i verkligheten som i bloggen?
Men schämtar du eller? MYCKET roligare på riktigt! Jag tycker på fullaste allvar att jag är en av de skojigaste människorna jag känner.

Vad tycker Tobbe är din sämsta egenskap?
Att jag är tjurig. Inte jämt, men när jag är det är jag outhärdlig.

Hur ser ditt liv ut om 10 år?
Då har jag och Tobbe gift oss (i Vegas) och bor i en skånelänga utanför Malmö, gärna med tillhörande mejeri som vi byggt om på ett ascoolt sätt. Vi har tre barn – två pojkar och en flicka – och kanske två getar, för det vill Tobbe ha (obs, det är han som säger getar, inte jag, jag pratar som en vuxen människa). Jag frilansar och har gjort ett eget kontor i ett av de små golliga stenhusen på gården. Där ska jag ha en liten kakelugn och kaffekokare. Och fina burkar med goda kakor i. Trasmattor på golvet, en fåtölj att krypa upp i när jag vill ta en paus från skrivandet och läsa lite själv. Ett nytt mirakelmedel har också uppfunnits som gör att jag har helt tjockt och fint hår.
Fast jag har inte tänkt så mycket på framtiden så jag vet inte riktigt.

Hur länge tror du att du kommer fortsätta blogga?
För alltid. Var inte orolig. *ödmjuk*

Om du skulle köpa en kanin, vilken ras skulle du köpa då?
En angorakanin tror jag. Dom är stora och ser roliga ut.

Vem är din största förebild?
Största? Av alla? Åh, herregud. Om vi ska fortsätta på temat svenska kändisar så gillar jag Kitty Jutbring som fan. Hon har en äkta ta-ingen-skit-attityd som jag önskar att jag hade. Dessutom är hon rolig, snygg och kul att läsa.
Annars så har jag växt upp med mängder av starka kvinns omkring mig. Förutom mamma och mormor så är min gudmor Fia, tillsammans med mammas vänner Anna och Stina de coolaste brallisarna jag känner.

Katta Kvack sa…
Nu har ju du haft tv i minst ett par månader – har du hunnit fastna för någon tv-serie ännu?
Förutom sånt som jag visste att jag gillade, sitcoms som Scrubs och How I met your mother tex, så är jag en sucker för realitysåpor, på gott och ont. Jag sväljer Ullared och diverse rika fruar på löpande band. Älskar också Lyxfällan, Elvis i Glada Hudik och Lite sällskap. Och Robins. Och Berg flyttar in. Det är väl en fascination för folk i allmänhet och mitt pinsamma begär efter lyteskomik som gör’t.

Tuffast av alla:
Vilket är det jobbigaste ljudet du vet?
Frigolit mot frilogit. Fy fan. Jag ryser nu bara jag skriver ordet.

Vilken låt är du inte jättestolt över att älska?
Jättemånga.

När känner du dig som snyggast och bäst (jag gör det när jag tränat, duschat och landat i soffan iklädd pyjamas)?
Jag önskar att jag kunde säga det samma, men tror att jag måste svara ”när jag är piffad, har kläder jag känner mig bekväm i, befinner mig i ett sammanhang jag känner mig lika bekväm i, lyssnar på bra musik och dricker öl. Och umgås med najsa människor.

Anonym sa…
Du verkar vara lite av en queen på nagellack så vilken remover är bäst?
Jag använder vanligt aceton. Inget knussel här inte. Femton spänn på Ica så är du hemma.

Fifi sa…
Vilken var din första tatuering?
Jag har ett kinesiskt tecken långt ner i nacken. Det betyder ”skydda” och jag gjorde det någon dag efter att jag höll på att drunkna 1998. Protect my back, typ. Det kom en tatuerare till Urkult och vi var ett helt gäng som jobbade ihop som tatuerade oss där, bland andra min numera döde gudbror. Tatueringen är skitliten och ser jättefånig ut, speciellt eftersom jag är så bredaxlad och har så många andra tatueringar, men eftersom den betyder så mycket kan jag inte med att göra en cover up. Nicke gjorde en tribal på överarmen, den är inristad på hans gravsten nu.

När du var liten, vad ville du då bli när du blir stor?
Lejontämjare. Jag låg på kvällarna och tänkte att jag skulle rida på ett lejon till Ica och handla. *skev verklighetsuppfattning*

Vad gråter du till/för i smyg?
Jag gråter extremt lätt och det blir bara värre med åren. Jag bölar till glada, hemska, lyckliga saker på tv och film. Jag gråter till vackra kärleksförklaringar. Jag gråter när jag träffar mina kompisars bäbisar för första gången och när när Ty skriker MOVE THAT BUS i Extreme home makeover. För att vara så himlans glad är jag faktiskt en jävla lipsill.

Mike sa…
Har jag chans?
Självklart inte. Jag är sjukt upptagen.

PO
Nämn tre personer som du beundrar.
Mia Skäringer, min kompis Jessica och min mormor.

Nämn tre personer som du skulle vilja ge en rak höger.
Jag gillar inte att slåss. Men OM jag var tvungen så tycker jag att Bush kunde fått sig en snyting. Och miffot som släppte ut min hund vind för våg på någon gata i Dublin (okej, nu ledde ju det till att jag fick honom, så det var ju kanske bra ändå). Fritzl förtjänar ju också ett kok stryk.

5 reaktioner till “Majsan ger svar på tal!

Kommentera