Cilla, Gro och Andreas har lämnat Skåne. Det var så sjukt kul att ha dom här, men jag är helt slut nu. Jag visste inte att niomånadersbäbisar var så… intensiva? Som ett gulligt litet fyllo som raglar omkring och ska pilla på allt – och blir skitarg när man tar saker ifrån henne. VRÅÅÅÅÅL!
EN TIMME tog det att få tillbaks alla saker på sin rätta plats, det känns som att vi har lekt fågel, fisk eller mittimellan i fem dagar. Minus fisk.

7 reaktioner till “Lugnet efter bäbisstormen

  1. Jag blev oxå helt jävla överraskad, faktiskt från första stund då han bara låg helt stilla och inte kunde stöka ner ett anda dugg själv. Ändå var hemmet helt uppånervänt. Nu är han två år och rena rama apocalypsen viner genom hemmet ett par gånger om dagen.
    Man hinner inte plocka upp i samma takt som det stökas ner. Det är omöjligt.
    Jag tänkte en gång ha leksakerna fint ordnade, du vet en låda till legot, alla pussel fint lagda i en hög, verktygen i verktygslådan…
    Nu häller jag ner alltihop i stora lådor som rymmer allt.
    Fukk it.

  2. Ja, jag är imponerad! Det är märkligt hur någon kan vara så liten och ändå ta så mycket plats. Haha, lilla gomman, jag saknar henne redan.

Kommentera