Alltså, jag är så TRÖTT på det här!!!
Jag tog ju ut staven för att jag efter 18 månader av frid och fröjd hade värsta high chaparall-mensen. Och nu har jag fått ont i armen. Och inte ont som i ”det svider lite där dom tog ut den”-ont, utan ont som i ”HELVETE DET KÄNNS SOM ATT MIN ARM BLIVIT ALLDELES FÖR KORT, DET STRAMAR OCH VÄRKER SOM SATAN HELA TIDEN”-ont.

Det är en knöl under ärret, och från den knölen, ner i armbågen och ner i fingarna så gör det ont. Hela tiden. Och om jag sträcker ut armen (typ hänger upp jackan) så känns det som att något ska gå av inne i leden, typ som att en sena är för kort eller nåt. Jag fattar ju att det inte är så, men det är så det KÄNNS.
Det var drygt tre veckor sedan jag tog ut den och det gör bara ondare. I går ringde jag barnmorskan som fixade en läkartid.

Läkaren sa: ”Ja det här var ju konstigt, men det är nog bara en blodutgjutelse på insidan som trycker på en nerv, det kommer gå över av sig själv. Ring om det blir värre. Det blir 300 kronor tack”.
Jag försökte förklara att det redan blivit värre, det är värre i dag än i går, i går än i förrgår osv. Men se den gubben gick inte. 300 kronor fattigare sitter jag här med min för korta arm, äter värktabletter och funderar på var jag såg det där repet och den pallen sist.

Ooookej, för att göra en lång historia kort: Ni gillar ju att diskutera hormoner och preventivmedel, har någon hört en liknande historia med lyckligt slut eller ska jag börja leta efter sågen också?

6 reaktioner till “Majsans never ending p-stav-story

  1. Tackåtack. Skönt att folk verkar ha sina armar i behåll iaf.

    Ochjagba: Det var en tanttjyv. Eller en tjejtjyv. Typ som jag.

  2. va fan säger du? låter ju asaont? gubbtjyv som inte gör nåt heller.

    har aldrig hört om något liknande men jag håller tummarna för armen.

  3. Jag vet 2 st som har haft stav, den ena var min kompis som tog ut sin efter 3 månader eftersom hon hade ett bleeding hell och den andra var en morsa på ett dagis jag jobbade på som svor över att hon hade ont i armen efter att hennes stav hade tagits ut, träffade henne för någon vecka sen och hon hade båda armarna kvar… Tyvärr har jag inge mer detaljer på det :/

  4. va hemskt! din stackare!

    (ta ut staven… ligga… bebis… hänga hemma… åka till sthlm hälsa på dejan… ja?)

Kommentera